Hesabım
    Ian McKellen ve Helen Mirren'lı "The Good Liar"dan Fragman Var!

    Ian McKellen ve Helen Mirren gibi iki usta ismi buluşturan "The Good Liar" filminden fragman geldi.

    The Good Liar'dan beklenen ilk fragman geldi. Oscar ödüllü Gods and MonstersWikileaks: Beşinci Kuvvet ve 2017 yılının gişe rekortmeni filmi Güzel ve Çirkin uyarlamasının yönetmeni Bill Condon'un yönetmen koltuğuna oturduğu gerilim filminde başrolleri ise Altın Küre ödülünün yanı sıra 2 Oscar adaylığı bulunan usta oyuncu Ian McKellen ve Oscar ödüllü Helen Mirren üstleniyor. McKellen ve yönetmen Condon daha önce "Gods and Monsters", Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı ve "Güzel ve Çirkin" filmlerinde de birlikte çalışmışlardı.

    Yazar Nicholas Searle’ın aynı isimli romanından uyarlanan film, gerilimli tonu ile seyircilerini yakalamayı başaracak gibi görünüyor. Film yaşlanmış iki insanın birbirinden beklentilerinin çok farklı olduğu ve ikisinin de tehlikenin ortasında kaldığı olaylar zincirini konu ediniyor.

    Filmin konusu; Yaşamı boyunca dolandırıcılık yapmış olan yaşlı Roy Courtnay, bir akşam yemeği için zengin dul Betty McLeish ile tanışır. İnternetteki çöpçatanlık siteleri aracılığıyla tanışmış olan ikili, kısa sürede birbirlerine yakınlaşırlar. Betty'nin mali varlığı 3 milyon pound değerindedir ve bu Roy'un şimdiye kadarki yaptığı dolandırıcılıklar arasında en büyük parayı elde edeceği ilişki olacaktır. Betty'nin ayaklarını planlı bir şekilde yerden kesen Roy, incelikli planının arasında yavaş yavaş Betty'e değer vermeye başladığını fark eder. Oldukça büyük bir servete konmak için Betty'i kandırmakla planını iptal etmek arasında bir seçim yapması gerekmektedir. Ancak işler Betty'nin torunu, büyük annesinin en son yoldaşına yönelik açık bir şüphecilik gösterdiğinde daha da karmaşık hale gelir. Roy'a güvenmeyen torunu yüzünden arada kalan Betty'nin de Roy'un planlarını bozabilecek gizli bir geçmişi vardır...

    Filmin kadrosunda, Emmy ve BAFTA ödüllü Sherlock dizisinde Henry Knight'ı canlandıran Russell ToveyDownton Abbey dizisinin Charles Carson'ı olarak hatırladığımız Jim Carter ve Origin dizisinin Eric Carlson'ı Jóhannes Haukur Jóhannesson da yer alıyor. Gerilimi bol dram filmi "The Good Liar" ülkemizde 28 Kasım 2019 tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top