Hesabım
    "Spider-Man: Far From Home", "Avengers: Endgame"in Sonuç Kısmı Olacak

    Spider-Man: Far From Home ile ilgili yeni bilgiler paylaşıldı.

    Vizyona girmek üzere olan Spider-Man: Far From Home ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Spiderman serisinin başarılı yönetmeni Jon Watts, yıllardır Avengers: Endgame'de olacakları bildiğini açıkladı. Bu sırrı yıllardır tutan Watts'ın söylediklerine göre Spider-Man: Far From Home filmi, Avengers: Endgame'in devamı niteliğinde olacak. -Dikkat spoiler içerir-

    Marvel Sinematik Evreni'nin üçüncü evresinin sonunu getiren Avengers: Endgame'in ardından kahramanlara ne olacağı, kimlerin yoluna devam edeceği ve kimlerin hikayesinin sona ereceği merakla beklenenler arasında yer alıyordu. Bununla ilgili bir gelişme de Spiderman cephesinde yaşandı. Bilindiği üzere Avengers: Infinity War ile birlikte evrenin büyük kötü kahramanı Thanos, Sonsuzluk Eldiveni ile canlı popülasyonunun çoğunluğunu küle dönüştürmüştü. Bunun ardından Avengers: Endgame'de kahramanlarımızın yıllarca insanlığı geri getirme mücadelelerini izlemiştik. Bu sırada bazı kahramanlarımıza veda etmiş, bazılarıyla da yolumuza devam edeceğimizi öğrenmiştik. Endgame'in sonunda Tony Stark'ın kendini feda etmesiyle birlikte tüm insanlık geri dönmüştü. Ancak bu konunun burada kapanmadığı ortaya çıktı. Spider-Man: Far From Home filmi, aslında Endgame'in bir uzantısı olacak ve o filmin ardından yaşanan etkiler ortaya çıkacak. Yönetmen Jon Watts, Avengers: Endgame'de yaşananları bilmesine rağmen, Spider-Man: Far From Home ile bağlantılı olacağı için spoiler vermemek amacıyla büyük çaba sarf ettiğini belirtti.

    Spider-Man: Far From Home filminde, Peter Parker ve arkadaşları Prag, Londra ve Floransa dahil olmak üzere bir Avrupa seyahatine çıkar. Burada The Elementals tehlikesiyle karşı karşıya kalan ve Quentin Beck isimli bir adamla tanışan Peter, dünyayı kurtarmaya devam edecektir. Tony Stark'ın ölümünün ardından akıl hocasını kaybeden Peter, Maria Hill ve Nick Fury'nin yardımlarıyla mücadelesine devam edecektir. Filmin oyuncu kadrosunda Tom Holland'ın yanı sıra Samuel L. JacksonCobie SmuldersZendaya, Jake GyllenhaalJon FavreauMarisa TomeiNuman Acar gibi isimler yer alıyor. Spider-Man: Far From Home'un ülkemizdeki izleyicileriyle 5 Temmuz 2019 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top