Hesabım
    "Charlie's Angels" Fragmanında Melekler Bir Araya Geliyor!

    Charlie's Angels'dan ilk fragman yayınlandı.

    Başrollerini  Kristen StewartNaomi ScottElla Balinska ve Elizabeth Banks'in paylaştığı yeni nesil Charlie's Angels'ın ilk fragmanı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Uzun süredir merakla beklenen fragmanda meleklerin nasıl tanışıp bir araya geldiklerini ve organizasyona dahil olduklarını görme imkanı yakalıyoruz.

    Yeni Charlie's Angels filminde Bosley aracılığıyla melekler bir araya gelecek ve gizemli adam Charles Townsend için çalışacak. Dünyanın en zeki, cesur ve en iyi eğitimli kadınları dünyaya karşı ayrı ayrı mücadele veriyordur. Şimdi ise zorlu görevler için bu kadınlar bir araya gelecek ve Bosley'nin liderliğiyle verilen en zor görevleri yerine getireceklerdir. 

    Charlie's Angels filminin kısa bir dünya turu atacak olan oyuncuları arasında Twilight serisi, Cafe SocietyLizzieHayalet Hikayesi, Jeremiah Terminator Leroy gibi filmlerden tanıdığımız başarılı oyuncu Kristen Stewart; Hunted, Tiers of The Tropics gibi filmlerde izleme fırsatı yakaladığımız Ella Balinska; Aladdin filminde Jasmine olarak izlemeye hazırlandığımız Naomi Scott; filmde Bosley olarak izleyeceğimiz ve Açlık OyunlarıAşk ve MerhametPitch Perfect gibi yapımlardan tanıdığımız Elizabeth Banks yer alıyor. Bu isimlerin yanı sıra All The Boys I Loved filminin sevilen oyuncusu Noah Centineo, X-Men serisinin Profesör Xavier'ı Patrick StewartSenden Önce BenAdrift gibi filmlerin beğenilen oyuncusu Sam Clafflin filmde yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğuna Elizabeth Banks otururken, senaryosunu David Auburn ile birlikte Banks kaleme aldı.

    Charlie's Angels birçok kez beyaz perdeye ve televizyona aktarılmıştı. Bu uyarlamalar arasında en çok bilineni ise 2000'li yılların başlarında Cameron Diaz, Drew Barrymore ve Lucy Liu'nun başrolünü paylaştığı Charlie'nin Melekleri filmleri olmuştur. Bunun yanı sıra 1976 yılında başlayan ve Kate Jackson, Farrah Fawcet, Jaclyn Smith'in başrolünde yer aldığı bir televizyon dizisi bulunuyordu.

    Kristen Stewart, Naomi Scott ve Ella Balinska başrollü Charlie's Angels, ülkemizdeki izleyicileriyle 21 Kasın 2019 tarihinde sinemalarda buluşmak üzere hazırlıklarına devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top