Hesabım
    Yeni Star Wars Üçlemelerinde Daisy Ridley Yok

    Disney'in duyurduğu yeni Star Wars projelerinde Daisy Ridley'nin canlandırdığı Rey yer almayacak.

    Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi için geri sayım devam ederken, serinin yıldızı Daisy Ridley'den önemli bir açıklama geldi. Sevilen serinin ilerleyen yıllarda izleyeceğimiz yeni bir üçleme ile devam edeceği duyurulmuştu ancak üçlemenin konusunun ne olacağı belirsizdi. Aynı karakterlerle devam eden bir hikaye mi olacağı yoksa tamamen farklı karakterlerle yeni bir hikayeye mi geçiş yapılacağı belirsiz durumdaydı. Serinin ilk kadın başrolü olan Rey'i canlandıran Ridley, bu belirsizliğe bir son vererek Rey'in akıbetini açıkladı.

    BuzzFeed'e açıklama yapan güzel oyuncu; "Gelecek üçlemede olmadığımı söyleyebilirim. Gelecek üçlemenin ayrı bir hikaye olacağını söylediler. O yüzden içinde ben olmayacağım." diye belirtti. Yani yeni üçlemeyi sonlandıran "Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi" filmi Rey'i beyaz perdedeki son görüşümüz olabilir. Bu da gelecek olan üçlemenin, orijinal ve yeni üçlemelerin Luke Skywalker'ın hikayesini devam ettirmesi gibi, Rey'in hikayesini devam ettireceği iddialarını boşa çıkıyor.

    2015 yapımı “Star Wars: Güç Uyanıyor” ile serinin hayranlarının beğenisini kazanan 2 Emmy ödüllü yönetmen J.J. Abrams'ın bir kez daha kamera arkasına geçtiği devam halkası "Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi", üçlemenin ikinci filmi Star Wars: Son Jedi'a göre daha aydınlık bir film olacak. Direniş'e katılan Finn rolündeki John Boyega, serinin yeni nesil liderlerinden asi pilot Poe Dameron'u canlandıran Oscar Isaac ve Kylo Ren'e hayat veren Adam Driver'ın yanı sıra Luke Skywalker rolündeki Mark Hamill, Star Wars serisinin emektar C-3PO'su Anthony Daniels, serinin orijinal Lando Calrissian'ını olarak geri dönen Billy Dee Williams da kadroda yer alıyor.

    Filmin kadrosunda Maz Kanata rolündeki Lupita Nyong’o, General Hux'a hayat veren Domhnall Gleeson, Rose Tico'yu canlandıran Kelly Marie Tran, Chewbacca rolündeki  Joonas Suotamo ve Teğmen Connix rolündeki Billie Lourd da yan roller olarak seriye geri dönerken, “The Americans” dizisinin yıldızı Altın Küre ödüllü aktris Keri Russell, "Doctor Who"dan tanıdığımız Naomi Ackie ve "Game of Thrones"un Izembaro'su Richard E. Grant serinin yeri yüzleri oluyor. Filmin senaryosu yönetmen Abrams, Chris TerrioDerek Connolly ve Colin Trevorrow tarafından yazılırken, serinin 9. filminin müziklerinde de bir kez daha efsanevi besteci John Williams'ın imzası var. Film, izleyicileriyle 20 Aralık 2019 tarihinde buluşacak.

    Star Wars serisinin açıklanan gizemli yeni üçlemesi de sırasıyla 16 Aralık 202220 Aralık 2024 ve 18 Aralık 2026 tarihlerinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top