Hesabım
    Ant-Man de Hayalet Avcıları'na Katılıyor!

    Marvel evreninin Ant-Man'i Paul Rudd merakla beklenen "Ghostbusters" filminde rol alacak.

    Yeni Ghostbusters filminin kadrosuna Marvel'ın Ant-Man'i Paul Rudd da katıldı. Ünlü oyuncunun kadroya dahil oluşu, filmin sosyal medya hesabı üzerinden, oyuncunun çektiği esprili bir video ile duyuruldu. Videoda Rudd, "Kadroya katılacağım için çok heyecanlıyım." dedi. Orijinal Ghostbusters filmlerinin yönetmeni Ivan Reitman'ın oğlu olan ve ve JunoLabor DayThank You For SmokingUp In The Air yapımlarıyla tanıdığımız Jason Reitman yönetmenliğinde gerçekleştirilecek olan yeni film, orijinal öncüllerinin devamı niteliğinde olacak. Filmin senaryosunda da yönetmen Reitman ile birlikte Gil Kenan'ın imzası bulunuyor.

    Yeni nesil "Ghostbusters" devam filminin oyuncu kadrosundaki açıklanan diğer isimler ise; Captain Marvel'da genç Carol Danver'a hayat veren, The Haunting of Hill HouseGiftedFuller House gibi yapımların minik yıldız oyuncusu Mckenna Grace, büyük başarı kazanan korku filmi It: Chapher One ve şimdilerde yeni sezonu için hazırlık yapan Stranger Things'in yıldız oyuncusu Finn Wolfhard ve The Leftovers, The Post, Dul Kadınlar ve Kayıp Kız gibi yapımlardan tanıdığımız Carrie Coon oldu.

    Yeni Ghostbusters filminin, 2016 yapımı kadın başrollü Ghostbusters filmini yok sayacak olması, büyük bir tartışmaya neden olmuştu. Büyük tepki gösterenler arasında 2016 yapımı filmin başrol oyuncularından Leslie Jones ve filmin yönetmeni Paul Feig yer alıyordu. Oyuncu ve yönetmen, filmlerinden gurur duyduklarını ve kendilerinin yok sayılacak olmasının büyük bir saygısızlık olduğunu dile getirmişti.

    Henüz adı belli olmayan Ghostbusters filminin hazırlıklarına devam ediliyor. Her şeyin yolunda gitmesi durumunda film, ülkemizdeki ve dünyadaki izleyicileriyle 10 Temmuz 2020 tarihinde buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top