Hesabım
    Helena Bonham Carter ve Henry Cavill, "Enola Holmes" Kadrosunda!

    Millie Bobby Brown'lu "Enola Holmes"un oyuncu kadrosu genişliyor.

    Kitaplardan uyarlanarak beyaz perdeye aktarılacak olan "Enola Holmes" filminin oyuncu kadrosuna yeni isimler eklendi. Bu isimler ise başarılı oyuncu Helena Bonham Carter ile DC Sinematik Evreni'nin Superman'i Henry Cavill oldu. Söylenenlere göre Henry Cavill, Sherlock Holmes'e, Helena Bonham Carter ise Mrs. Holmes'a hayat verecek.

    Netflix yapımı Stranger Things dizisi ve Godzilla: King of Monsters filminin yıldız oyuncusu Millie Bobby Brown'un başrolünde yer aldığı dedektiflik filmi Enola Holmes'a iki yeni isim katıldı. Bu isimler ise Les Miserables, Sweeney Todd, Fight Club, The King's Speech, The Crown, Suffragette gibi filmlerden tanıdığımız ve Tim Burton filmlerinin vazgeçilmez oyuncusu Helena Bonham Carter ile Man of Steel, Batman V. Superman, Kod Adı U.N.C.L.E, The Tudors, Mission Imposible Yansımalar gibi yapımların yıldız oyuncusu Henry Cavill oldu. Yapılan anlaşmaya göre, Millie Bobby Brown filmde Enola Holmes karakterini canlandıracakken, Henry Cavill Sherlock Holmes, Helena Bonham Carter ise Mrs. Holmes olacak.

    Enola Holmes filmi, Nancy Springer'ın yaratıcısı olduğu Enola Holmes Mysteries kitap serisinden uyarlanacak. Kitapların konusu ise şöyle: Enola'nın annesi kaybolur. Bu durumda Enola onu yok sayan ağabeyleri Sherlock ile Mycroft'tan yardım ister. Sherlock ve Mycroft bu olayı çözerken Enola'yı uzaktaki yatılı bir okula gönderme kararı alırlar. Ancak Enola oradan kaçacaktır. İlk gideceği yer de Sherlock Holmes ile birlikte çeşitli vakalarda çalışan dedektif Lestrade olacaktır. Olaya dahil olmak isteyen Enola, Sherlock ile tam bir saklambaç oynamaya kalkışacaktır. Serinin her bir devam kitabında Enola Holmes yeni bir ortadan kaybolma vakası üzerinde çalışmalarını sürdürür ve Sherlock'un izinden gider.

    Enola Holmes'un yönetmen koltuğuna Fleabag, The Hour, Killing Eve, The Cops gibi dizilerin yönetmenliğini üstlenen Harry Bradbeer oturuyorken, senaryoyu Enola Holmes Mysteries serisinden uyarlayan isim National Treasure, Wonder, The Fades, The Last Panthers gibi yapımlardan tanıdığımız Jack Thorne oluyor. Enola Holmes filminin prodüksiyon ve vizyon tarihi henüz belirlenenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top