Hesabım
    Hellboy'un Devamı Gelmeyebilir

    Hellboy'un devam filmleri hakkında yeni gelişmeler bulunuyor.

    Guillermo Del Toro'nun Hellboy'unun ardından bu yıl yeni bir Hellboy çizgi roman uyarlaması beyaz perdeye aktarılmıştı. Ancak büyük bir heyecanla beklenen film, çizgi roman hayranları ve sinemaseverler için hayal kırıklığına dönüştü. Bunun üzerine devam filmi projeleri de yeniden gündeme geldi. Konu hakkında başrol oyuncusu David Harbour açıklama yaptı.

    Neil Marshall tarafından yeniden beyaz perdeye uyarlanan çizgi roman kahramanı Hellboy'un devam filmleriyle ilgili yeni bir açıklama geldi. Açıklamayı yapan isim ise Stranger Things yıldızı olan ve Hellboy'un başrolünde yer alan David Harbour oldu. Bilindiği üzere filmin yapımcılarından Lloyd Levin, eğer ilk film iyi bir gişe hasılatı elde eder ve eleştirmenlerden olumlu yorumlar alırsa devam filmi için güzel fikirleri olduğunu belirtmişti. Ancak film, gişede yalnızca 22 milyon dolar elde etti. Üstelik filmin bütçesi 50 milyon doları aşıyordu. Bu nedenle filmin devamının gelemeyeceği düşünülmeye başlanmıştı. Şimdi ise David Harbour bu konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Bence orada pek fazla ışık yok. Filmi gerçekten seven ve yeni versiyondan zevk alan birçok insan bana ulaştı. Onu yeniden büyük ekranda gördüğümüz için mutluyuz, ama biliyorum ki büyük ölçüde pek olumlu karşılanmıyor. Çok fazla para kazandırdığını sanmıyorum. Dürüstçe söylemem gerekirse böyle şeyleri pek iyi takip edemiyorum. Ama bence bunun bir hit olacağı algısı vardı. Bu şekilde alınan riske değip değmediğini bilmiyorum."

    Devamı geleceği düşünülmeyen ve Hellboy: The Wild Hunt, Hellboy in Mexico, Darkness Falls, The Storm and The Fury gibi çizgi romanlardan ilham alınarak uyarlanan Hellboy'un konusu ise şöyleydi: Cehennemden çıkıp gelen Hellboy Büyük Britanya'nın yollarını tutuyor. Blood Witch Nimue ile büyük bir savaşa girişen Hellboy'un filminde Kral Arthur'un Excalibur kılıcından ejderhalara, alevli taçlardan ölülerden oluşan ordulara birçok ögeyi içerdiği de bilinenler arasında yer alıyor. Hellboy'un oyuncu kadrosunda ise  Ian McShaneMilla JovovichSasha LaneDaniel Dae KimPenelope MitchellSophie Okonedo,  Brian Gleeson ve Alistair Petrie gibi isimler bulunuyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top