Hesabım
    Joaquin Phoenix, "Joker"in Diğer DC Filmlerinden Farkını Açıkladı

    Joaquin Phoenix, Joker hakkında konuştu.

    Vizyona girmek için hazırlıklarını sürdüren, ayrıca ödül sezonunda da yer alması planlanan Joker filmi hakkında, filmin başrol oyuncusu Joaquin Phoenix'ten açıklama geldi. Yıldız oyuncu Phoenix, Joker filminin diğer DC filmlerinden farklı olduğunu ifade etti ve bu ifadesini açıkladı.

    DC çizgi romanlarından The Killing Joke'tan ilhamla beyaz perdeye aktarılan Joker filmi hakkında Joaquin Phoenix'ten açıklama geldi. Bilindiği üzere bazı izleyiciler filmin DC Sinematik Evreni'ndeki kahramanlık hikayelerindeki gibi olacağını düşünüyordu. Ancak Joaquin Phoenix böyle olmadığını ve Joker'in DC filmleriyle olan farkını anlattı. Başarılı oyuncu şu sözleri sarf etti: "Gerçekten orijinal hikaye üzerinden ilerliyor. Kötü kahramanlar o şekilde doğmaz, sonradan kötü olur. Yaşamlarında öyle bir şey olur ki, insanlığa olan inançlarını kaybederler. İnsanlığın ve insan ırkının kusurlarını görmeye başlarlar ve onları düzeltmeleri gerektiğini hissederler. Ve Joker'in başına gelenler, onun ne kadar mutlu bir insan olduğunu görmenle ilgili. Gerçekten ta ki kendisini mahvedene kadar insanlığa dair umudu aramaya devam ediyor ve sonunda vazgeçip biçim değiştirmek zorunda kalıyor."

    Bilindiği üzere daha önce beyaz perdede hiç Arthur Fleck karakterine solo bir filmde yer verilmemişti. Bu kez anti-kahraman Joker'i toplum tarafından dışlanmış bir adam olarak izleyeceğiz. Bir stand-up komedyeni olan Arthur Fleck, zamanla geçirdiği psikolojik değişimler nedeniyle akli dengesini yitirmeye başlayacaktır. Bu durum da onu bir süre sonra psikopat bir katile dönüştürecektir.  Filmde daha önce Hiçbir Zaman Burada Değildin'de Phoenix ile birlikte boy gösteren genç yetenek Dante Pereira-Olson, Batman'in çocukluğunu, Penny Dreadful ile hatırladığımız Douglas Hodge da Bruce'a hayatı boyunca destek veren Alfred'i canlandıracak. Atlanta dizisi ile yıldızı parlayan ve ardından Deadpool 2'nin Domino'su olarak karşımıza çıkarak seyircilerin gönlünü çalmayı başaran güzel oyuncu Zazie Beetz'in Joker'in dikkatini çeken bekar bir anneyi canlandırdığı filmde milyarder Thomas Wayne'i Narcos'tan tanıdığımız Brett Cullen canlandırıyor.  Usta oyuncu Robert De Niro bir talk-show sunucusunu, radyo yayınları ile tanınan komedyen Marc Maron ise talk-how programına konuk ayarlayan organizatörü canlandırıyor. American Horror Story'nin kadrolu yıldızı Frances Conroy ise Joker'in annesi Penny'e hayat veriyor. Filmin kadrosunda Bill CampGlenn FleshlerJosh Pais ve Shea Whigham da yer alıyor.

    Joker filminin ülkemizdeki izleyicileriye 4 Ekim tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top