Hesabım
    "Escape Plan: The Extractors"tan Fragman Yayınlandı

    "Escape Plan: The Extractors" fragmanında Sylvester Stallone bir kez daha kurtarma görevine girişiyor.

    Escape Plan: The Extractors'tan ilk fragman yayınlandı. Sevilen aksiyon serisi Kaçış Planı'nın 3. devam filmi olan "Escape Plan: The Extractors"ta da birinci sınıf, kiralık güvenlik gücü ekibinin başı olan Sylvester Stallone başrolde yer alıyor. Başrollerde Stallone'a "Galaksinin Koruyucuları" serisinin Drax'ı olarak parlayan Dave Bautista ve ünlü rap yıldızı Curtis “50 Cent” Jackson eşlik ediyor.

    Filmin konusu; Hong Kong temelli bir teknoloji güvenlik şirketinin uzmanlığı yürüten bir adamın kızı kaçırılmıştır. Standart bir fidye isteme durumu gibi görünmektedir. Kızın sağ salim geri getirilmesi için güvenlik uzmanı Ray Breslin ve ekibinin yardımına başvurulur. Breslin ve ekibi kaçırılma hakkında daha derine indikçe suçluların eski düşmanlarından birinin acımasız oğlu olduğunu keşfederler. Kaçırılan kızın, "Şeytan'ın İstasyonu" olarak bilinen, devasa ve zorlu bir Letonya hapishanesinden kurtarılması gerekmektedir. Ancak ekip işi aldıktan sonra Breslin'in kız arkadaşı da kaçırılıp aynı hapishaneye götürülür. Şimdi Breslin ve ekibi sadist düşmanlarıyla yüzleşmek ve zaman dolmadan rehineleri kurtarmak için ölümcül bir kurtarma görevine girişmelidir...

    Filmin çekimleri Ohio Eyalet Rehabilitasyon Binası'nda gerçekleştirildi. Mansfield, Ohio'da yer alan binada Hava Kuvvetleri Bir ve Esaretin Bedeli gibi filmlerin çekimleri de yapılmıştı. Filmin yönetmen koltuğunda 2 Days in the Valley ve 15 Dakika gibi filmleriyle tanınan, Emmy adaylığı kazanmış yönetmen John Herzfeld oturuyor. Filmin senaryosunda da yönetmenle birlikte Miles Chapman'ın imzası bulunuyor. Filmin kadrosunda yer alan diğer isimler arasında ise güzel oyuncu Jaime King, çok sevilen müzikal komedi Glee ve Crazy Rich Asians gibi yapımlardan tanınan Harry Shum Jr., Uzakdoğu'nun medarı iftiharı Jin ZhangThe Flash dizisinin Linda Park'ı Malese JowRussell WongDaniel Bernhardt gibi isimler yer alıyor.

    "Escape Plan: The Extractors"ın ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top