Hesabım
    Monica Bellucci'li Bilim Kurgu-Komedi "Nekrotronic"ten Fragman

    Monica Bellucci'nin iblis kraliçesi olduğu "Nekrotronic"ten ilk fragman geldi.

    Monica Belluci başrollü Nekrotronic'ten fragman geldi. Yönetmen koltuğunda Avustralyalı Kiah Roache-Turner'ın oturduğu "Nekrotronic" filmi, bilim kurgu, korku ve komedi türlerini harmalıyor. Hayalet Avcıları'ndan büyük ilham aldığı belli olan filmde, Hollywood'un baş döndürücü kadınlarından biri olan Monica Belluci de bir çeşit iblis kraliçesini canlandırıyor. 

    Filmin konusu: Howard North şansı bu aralar pek de iyi gitmeyen bir lağım işçisidir. Giderek artmakta olan şanssızlığı yeni bir olayla zirve noktasına ulaşır. Howard başına gelenler yetmezmiş gibi bir de Nekromancerlar ile Finnegan arasında süren evrensel bir çatışmanın ortasına sürüklenir. Nekromancerlar iblisleri avlamakla görevli olan, havalı iblis avcılarıdır. Finnegan ise kendi güçlerini arttırmak için insanların ruhlarını emen kötü bir iblistir. Howard, Finnegan’ın geçmişinin ve gelecekle ilgili karanlık planlarının ardındaki gerçeği öğrendiğinde, Nekromancerlar ile birlikte çalışmaya başlar. Bu yeni ortaklığın sonucunda ortaya çıkan şey ise Howard'ın gelmiş geçmiş en güçlü Nekromancer olduğu ve Finnegan'ı durdurmaya yetecek güçteki tek kişinin kendisi olacağıdır...

    Senaryosunda Tristan Roache-Turner'ın imzasını taşıyan bilim kurgu-komedi filminde Belluci'nin yanı sıra Savaş Vadisi ve Son Umut filmlerinden tanıdığımız Ben O’Toole, Caroline Ford, Benedict Hardie, Tess Haubrice, Epine Bob Savea ve David Wenham gibi isimler yer alıyor.

    Sitges Film Festivali ve Toronto Uluslararası Film Festivali'nde seyircilerin karşısına çıkan film, Amerika'da 9 Ağustos'ta seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top