Hesabım
    Enola Holmes Kadrosuna Fiona Shaw Katıldı!

    Enola Holmes'ün kadrosu genişlemeye devam ediyor.

    Millie Bobby Brown'ın başrolünde yer alacağı Enola Holmes'ün kadrosu genişlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde kadrosuna Henry Cavill ve Helena Bonham Carter gibi iki önemli ismi transfer eden Enola Holmes, bu kez ödüllü oyuncu Fiona Shaw'u kadrosuna kattı.

    Sherlock Holmes'ün kız kardeşi Enola Holmes'ün hikayesinin anlatılacağı Enola Holmes'ün oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Bu isim ise Killing Eve ile Bafta ödülüne sahip olan ve Mrs Wilson, Colette, Lizzie, Channel Zero, True BloodHarry Potter serisi gibi yapımlarda rol alan başarılı oyuncu Fiona Shaw oldu. Ancak Shaw'un filmde hangi rolü canlandıracağı henüz açıklananlar arasında yer almıyor. Netflix yapımı Stranger Things dizisi ve Godzilla: King of Monsters filminin yıldız oyuncusu Millie Bobby Brown'un başrolünde yer aldığı dedektiflik filmi Enola Holmes'un oyuncu kadrosuna geçtiğimiz hafta Les Miserables, Sweeney Todd, Fight Club, The King's Speech, The Crown, Suffragette gibi filmlerden tanıdığımız ve Tim Burton filmlerinin vazgeçilmez oyuncusu Helena Bonham Carter ile Man of Steel, Batman V. Superman, Kod Adı U.N.C.L.E, The Tudors, Mission Imposible Yansımalar gibi yapımların yıldız oyuncusu Henry Cavill eklenmişti. Cavill, filmde Sherlock Holmes'ü canlandıracakken Helena Bonham Carter'ın Mrs. Holmes'e hayat vereceği belirtilmişti.

    Enola Holmes filmi, Nancy Springer'ın yaratıcısı olduğu Enola Holmes Mysteries kitap serisinden uyarlanacağı bilinenler arasında yer alıyor. Kitapların konusu ise şöyle: İlk kitapta Enola'nın annesi kaybolur. Bu durumda Enola onu yok sayan ağabeyleri Sherlock ile Mycroft Holmes'den yardım ister. Sherlock ve Mycroft bu olayın ardından Enola'yı uzaktaki yatılı bir okula gönderme kararı alırlar. Ancak Enola oradan kaçacaktır. İlk gideceği yer de Sherlock Holmes ile birlikte çeşitli vakalarda çalışan dedektif Lestrade olacaktır. Olaya dahil olmak isteyen Enola, Sherlock ile tam bir saklambaç oynamaya kalkışacaktır. Serinin her bir devam kitabında Enola Holmes yeni bir ortadan kaybolma vakası üzerinde çalışmalarını sürdürür ve Sherlock'un izinden gider. Filmin yönetmenliğini Harry Bradbeer üstlenirken senaryosunu uyarlayan isim Jack Thorne olacak.

    Enola Holmes'ün izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top