Hesabım
    Azeybaycan Yapımı "Kıyamet Deneyi" Vizyona Girmeye Hazır!

    Korku filmi Kıyamet Deneyi, yakında sinemalarda!

    Korku türünde olan Azeybaycan yapımı Kıyamet Deneyi, yakında izleyicileriyle buluşacak. Orijinal adıyla Aporia filmi, dahi yönetmen olarak tanınan Rec Revan'ın yönetmenliğiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Alışılmadık bir türü deneyen yönetmen, korku klişelerinin dışına çıkmayı hedefliyor.

    Korku türündeki Aporia filminin konusu ise şöyle: Bilinmeyen bir grup tarafından esir alınan kasaba sakinleri üzerinde yapılan deneyler, bir felaketler zincirinin de başlangıcı olacaktır. Başarısız olan deneklerin kasaba dışında infaz edilmesine karar veren grubun elinden kurtulan Arvin ve Ejla, dağların ardınadn bir çukurda saklanmayı başarırlar. Ölümden kurtulduklarını düşünen çiftin, kurtulmaları gereken bir ölümcül durum daha vardır, o da gün geçtikçe onlar için bir mezara dönüşen saklandıkları çukur. Görsel efektleri konusunda usta isimlerle çalışma yürütülen Aporia, Türkiye'de daha önce yapılmayan türde bir korku filmi vaat ediyor. Hem korkutması hem de ters köşeleriyle şaşırtması beklenen filmin yapımcılığını Can Medya, BDAmerica ve Sultansoy üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise  Aysel YusubovaParviz İsmayilovMubariz SamadovRahim Gojayev gibi isimler bulunuyor.

    Türkiye, Amerika ve Azerbaycan ortak yapımı olan ve ülkemizde Kıyamet Deneyi adıyla bilinen Aporia, izleyicileriyle 12 Temmuz tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top