Hesabım
    Grace Jones, Repliklerini Görünce "Bond 25"daki Rolünü Bıraktı

    Bond 25 filmiyle ilgili bir gelişme ortaya çıktı.

    Bond 25 ile ilgili bir gelişme yaşandığı duyuruldu. Belirtilenlere göre ünlü müzisyen Grace JonesDaniel Craig başrollü filmde rol almak için Bond 25 setine geldi. Ancak sete gelmesinin üzerinden çok geçmeden Jones, filmden ayrıldığını belirtti.

    Daniel Craig'i son kez James Bond rolüyle göreceğimiz Bond 25 setinde ilginç bir olay yaşandığı duyuruldu. 80'li yılların en ünlü müzisyenlerinden biri olan efsanevi isim Grace Jones ile, filmde rol alması üzerine anlaşma sağlanmıştı. Müzisyen ve oyuncu Jones, bunu Instagram hesabı üzerinden üstü kapalı bir şekilde duyurmuştu. Çünkü fotoğraf, Jamaica'nın bir sahilinde çekilmişti. Jones'un, Daniel Craig ile ortak bir sahnede yer alması planlanıyordu. Jones sete geldi ve repliklere müzisyene verildi. Ancak Jones repliklerinin ve yapması gerekenlerin ne kadar az olduğunu görünce filmi bırakma kararı aldı. Kimliği belirsiz bir kaynağın belirttiğine göre Jones, filmde büyük bir rol ile yer alacağını düşünüyordu. Bilindiği üzere Jones daha önce de James Bond filmlerinden birinde rol almıştı. Jones, Roger Moore başrollü James Bond filmi A View To A Kill filminde performans sergilemişti. May Day rolüyle karşımıza çıkan müzisyen oldukça büyük bir rol ile filmde yer almıştı. Ancak Bond 25 filminde May Day'i görmeyeceğimiz kesinleşti. 

    Henüz konusu belli olmayan Bond 25 filminin kadrosunda Q rolündeki Ben Whishaw ve M rolündeki Ralph Fiennes, Moneypenny rolündeki Naomi Harris, Madeleine Swann rolündeki Lea Seydoux ve Quantum of Solace'da Felix Leiter rolüyle gördüğümüz Jeffrey Wright da kadroya geri dönüyor. Filmin kötü adamını canlandıracak olan, Oscar ödüllü oyuncu Rami MalekLashana LynchDavid Dencik, güzel oyuncu Ana De ArmasBilly MagnussenDali BenssalahThe Imitation GamePenny Dreadful gibi yapımlarda izleme imkanı bulduğumuz Rory Kinnear ve Jose Alfredo Fernandez gibi oyuncular yer alıyor. Senaryo değişikliği için, Neil Purvis ve Robert Wade'in senaryosunu yeniden yazmak üzere Scott Z. Burns görevlendirilmişti. Ayrıca filmin senaristleri arasına, Craig'in de yardımlarıyla, komedi dizisi Fleabag'in yaratıcısı Phoebe Waller-Bridge de eklendi.

    Bond 25 filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 3 Nisan 2020 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top