Hesabım
    Vanessa Kirby, Catwoman Olabilir!

    Matt Reeves, Catwoman rolü için Vanessa Kirby'yi düşünüyor.

    Başarılı yönetmen Matt Reeves'in yönetmen koltuğunda yer aldığı The Batman filminde Catwoman rolü için düşünülen bir isim ortaya çıktı. Bu isim ise başarılı oyuncu Vanessa Kirby'nin olduğu iddia edildi. Prodüksiyon hazırlıklarına başlanılan filmde Selina Kyle karakterinin yer alacağı resmi olarak duyuruldu.

    Twilight, High Life, The Lost City Z, Good Time gibi yapımların yıldızı Robert Pattinson'ın başrolünde yer alacağı The Batman filminde Selina Kyle rolüne yer verileceği biliniyor. Bu rol için ise yönetmenin elinde bir oyuncu listesi bulunuyor. Bu listenin zirvesindeki isim The Crown, Mission Impossible Yansımalar, About Time, Me Before You gibi yapımlardan tanıdığımız yıldızı yükselen oyuncu Vanessa Kirby oluyor. Ancak filmi bünyesinden çıkaracak olan Warner Bros ya da yönetmen Matt Reeves henüz bu konuda resmi bir açıklama yapmadı.

    DC'nin merakla beklenen gelecek projesi The Batman'de yer alabilecek karakterler arasında The Penguin, The Riddler ve Two-Face de bulunuyor. Ancak bu karakterlerin yer alabilecek olması henüz birer dedikodudan ibaret gibi görünüyor. Bilindiği üzere Vanessa Kirby'den önce, Catwoman rolü için sürekli olarak adı geçen oyuncu Aubrey Plaza olmuştu. Önceki Batman film ve dizilerinde Catwoman karakterine hayat veren oyuncular arasında Gotham dizisi ile Camren Bicondova, Batman Returns ile Michelle PfeifferCatwoman solo filmi ile Halle Berry ve  The Dark Knight Rises filmiyle Anne Hathaway olmuştu.

    The Batman filminin senaryosunu yazan Ben Affleck'in projeden ayrılmasından bugüne proje daha büyük bir heyecanla bekleniyor. Robert Pattinson'ın Batman olacak olması konusunda birçok tereddüt bulunsa da, son yılların yükselen yıldızı olarak Pattinson'a karşı beklenti de yüksek gibi görünüyor. The Batman filminin prodüksiyonuna 2019'un son aylarında ya da 2020'nin ilk aylarında başlanacak. Warner Bros ve DC işbirliğiyle hayata geçirilmesi beklenen The Batman filminin ülkemizdeki izleyicileriyle tüm dünyayla birlikte 25 Haziran 2021 tarihinde sinemalarda buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top