Hesabım
    Sam Claflin "Enola Holmes"de Rol Alacak!

    Enola Holmes'ün kadrosuna bir isim daha eklendi.

    Dedektiflik temalı Enola Holmes film uyarlamasının oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı. Harry Bradbeer'in yönetmenliğini üstlendiği Millie Bobby Brown başrollü Enola Holmes'e katılan yeni oyuncu başarılı isim Sam Claflin oldu.

    Açlık Oyunları serisi, Me Before You, Adrift, Snow White and The Huntsman, The NightingaleLove Rosie gibi yapımların başarılı oyuncusu Sam Claflin, polisiye film Enola Holmes'ün kadrosuna katıldı. Ancak oyuncunun rolü henüz bilinmiyor. Ancak henüz Mycroft rolüne bir oyuncu yerleştirilmediği için Claflin'in Mycroft karakterini canlandırılabileceği düşünülüyor. Bilindiği üzere Enola Holmes, Sherlock Holmes'ün adı pek de anılmayan ve kenara itilen kız kardeşi oluyor. Enola Holmes filminin Nancy Springer'ın yaratıcısı olduğu Enola Holmes Mysteries kitap serisinden uyarlanacağı bilinenler arasında yer alıyor. Ancak tüm kitaplardan karma bir senaryo mu hazırlanacağı, yoksa ilk kitabın mı ele alınacağı henüz bilinmiyor. İlk kitabın konusu ise şöyle: Enola'nın annesi kaybolur. Bu durumda Enola onu yok sayan ağabeyleri Sherlock ile Mycroft'tan yardım ister. Sherlock ve Mycroft bu olayı çözerken Enola'yı uzaktaki yatılı bir okula gönderme kararı alırlar. Ancak Enola oradan kaçacaktır. İlk gideceği yer de Sherlock Holmes ile birlikte çeşitli vakalarda çalışan dedektif Lestrade olacaktır. Olaya dahil olmak isteyen Enola, Sherlock ile tam bir saklambaç oynamaya kalkışacaktır. Serinin her bir devam kitabında Enola Holmes yeni bir ortadan kaybolma vakası üzerinde çalışmalarını sürdürür ve Sherlock'un izinden gider.

    Geçtiğimiz gün Enola Holmes filmine yeni bir isim daha eklenmişti. Bu isim ise Killing Eve ile Bafta ödülüne sahip olan ve Mrs Wilson, ColetteLizzieChannel ZeroTrue BloodHarry Potter serisi gibi yapımlarda rol alan başarılı oyuncu Fiona Shaw olmuştu. Shaw ve Claflin'in yanı sıra filmde yer alacak isimler arasında Stranger Things ve Godzilla: King of Monsters'ın yıldızı Millie Bobby Brown; Les Miserables, Sweeney Todd, Fight Club, The King's Speech, The Crown, Suffragette gibi filmlerden tanıdığımız ve Tim Burton filmlerinin vazgeçilmez oyuncusu Helena Bonham Carter; Man of Steel, Batman V. Superman, Kod Adı U.N.C.L.E, The Tudors, Mission Imposible Yansımalar gibi yapımların yıldız oyuncusu Henry Cavill bulunuyor.

    Jack Thorne'un senaryosunu yazacağı, Harry Bradbeer'ın ise yönetmenliğini yapacağı Enola Holmes'ün izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top