Hesabım
    Korku Filmi "3 From Hell"den Poster Var

    Rob Zombie imzalı "3 From Hell" filminden poster yayınlandı.

    Rob Zombie'nin yeni filmi 3 From Hell'den poster yayınlandı. Bol kanlı korku filmi Vahşet Çetesi'nin devam halkası olan yapımdan gelen posterde filmin karakterlerinin gözlerinin çerçeveler halinde yer aldığını görüyoruz. Posterde slogan olarak ise; "Kötülük geri dönüyor." yazıyor.

    Müzisyenlikten yönetmenliğe geçiş yapan Rob Zombie'nin yönetmenliğini üstlendiği serinin yeni devam filminde  başrolleri bir kez daha acımasız Vera-Ellen “Baby” Firefly'a hayat veren, Zombie'nin eşi Sheri Moon Zombie ve ilk filmin baş karakterlerinden Otis Driftwood'u canlandıran Bill Moseley üstleniyor. Filmin zengin kadrosunda Warden Virgil Dallas Harper'a hayat veren Jeff Daniel Phillips'e ek olarak Danny TrejoClint Howard, Richard BrakeDee Wallace ve Austin Stoker da yer alıyor.

    Zombie'nin ilk yönetmenlik denemesi olan House of 1000 Corpses'ı 3. devam halkasına ulaştıran film, bir kez daha psikopat aile bireylerinin izini sürüyor. Ancak filmin resmi konusu hala saklı tutuluyor.

    Bir önceki film olan ve eleştirmenlerin beğenisini toplamayı başaran "Vahşet Çetesi"nin konusu ise şöyleydi: Texas, Ruggsville’de Şerif John Quincy Wydell kumandasındaki polis, sadist ruhlu seri katil Firefly ailesinin evine saldırıda bulunur. Anne Firefly tutuklanır ancak Otis B. Driftwood ve Baby Firefly bu kuşatmadan kaçmayı başarırlar. Otis ve Baby, aile reislerini çağırırlar ve çöldeki ıssız bir otelde buluşma kararı alırlar. Otis ve Baby oraya vardıklarında iki şarkıcı aileyi kaçırırlar ve bu zararsız aileye sadistçe ve vahşice davranırlar. Bu sırada Şerif Wydell, kaçakları yakalayıp öldürmeye ant içmiştir. Erkek kardeşi George Wydell’in intikamını almadan ölmeye hiç niyeti yoktur...

    "3 From Hell" filminin ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı bilinmiyor. Ancak yurt dışında 31 Ekim 2019 tarihinde gösterime sunulacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top