Hesabım
    Bol Yıldızlı "Hustlers"dan Fragman Müjdesi Video!

    Bol yıldızlı "Hustlers" filminin fragmanı için tarih duyuruldu.

    Yıldız kadrolu Hustlers filminden fragmanı müjdeleyen bir video yayınlandı. STX Films'in yapımını üstlendiği kadın temelli komedi-polisiye filmden gelen videoda önce filmin bol yıldızlı kadrosu belirirken, ardından da filmin fragmanının yayınlanacağı tarih açıklanıyor. Gelen videoya göre filmin fragmanı 17 Temmuz tarihinde sinema severlerin karşısına çıkacak. 

    "Hustlers", Wall Street müşterilerine şantaj yapmak için bir araya gelen eski bir striptiz kulübü çalışanlarının hikayesini konu ediyor. Filmin konusu, Jessica Pressler'ın New York Magazine'de kaleme aldığı “The Hustlers at Scores” makalesine dayanıyor. Gerçek bir Robin Hood hikayesine benzeyen olay, filmin temelini oluşturuyor. Film, New York’un geç saatlerinde yaşadığı mali krizin ardından dara düşen ve geçim kaynağı olarak Wall Street’li müşterilerine güvenen dansçıların hikayesini anlatıyor.

    Filmin başrolleri ise Hollywood ve müzik camiasının önde gelen kadınlarından oluşuyor. Dolandırıcı kadın ekibinin başını pop müziğin yönünü belirleyen şarkılarıyla 2000'li yılların en önemli kadını haline gelen Latin sanatçı ve oyuncu Jennifer Lopez çekerken, striptizci ekibin geri kalanını ise; son olarak gişe rekoru kıran Crazy Rich Asians'ta gördüğümüz başarılı oyuncu Constance WuJason Bourne serisinden hatırladığımız Julia Stiles, fenomen olan Riverdale serisinin güzel yıldızı Lili Reinhart, Grammy ödüllü rap sanatçısı Cardi B, 2013 yılında keşfedildiğinden beri dünyayı kasıp kavuran sanatçı Lizzo ve güzel oyuncu Keke Palmer oluşturuyor.

    Filmin kadrosunda Oscar ödüllü Mercedes Ruehl, Revlon'un yeni marka elçisi olan başarılı dansçı Mette Towley, ödüllü dizi The Handmaid’s Tale'den hatırlayacağımız Madeline Brewer ve Transparent dizisinin Shea'sı Trace Lysette de yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise Lorene Scafaria üstleniyor.

    "Hustlers" 13 Eylül 2019 tarihinde Amerika'da ve ülkemizde seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top