Hesabım
    The Flash Hakkında Yeni Gelişmeler Var!

    The Flash'ın yeni detayları açıklandı.

    Geçtiğimiz aylarda, DC çizgi roman uyarlaması The Flash filmi için bazı tartışmalar meydana gelmişti. The Flash için yazılan senaryonun fazla renkli olmasından dolayı başrol oyuncusu Ezra Miller bunu beğenmemiş ve kendi senaryosunu yazma kararı almıştı. Ancak Grant Morrison ile birlikte yazdığı senaryonun kabul edilmediği ortaya çıktı. Ayrıca filmin yönetmen koltuğuna oturacak isim de belirlenmek üzere.

    Warner Bros'un Ezra Miller ve Grant Morrison'ın yazdığı senaryoyu beğenmemesi üzerine The Flash senaryosunu kabul etmediği ortaya çıktı. Yeni senaryo Bumblebee, Shut In, Unforgettable gibi yapımların senaryosuna imza atan Christina Hodson tarafından kaleme alınacak. Ezra Miller ve Grant Morrison'dan önce The Flash'in senaryosunu yazan isimler John Francis Daley ve Jonathan Goldstein olmuştu. Ancak yazdıkları senaryo gereğinden fazla çocuksu ve eğlenceli bulunmuştu. Filmin yönetmen koltuğuna oturacak isim olarak ise IT ve Mama filmlerinin başarılı yönetmeni Andy Muschietti düşünülüyor. Ancak yönetmenle henüz anlaşma imzalanmadığı belirtiliyor.

    Geçtiğimiz ay içerisinde Ezra Miller'ın Warner ile anlaşmasının sona erdiği dedikodusu yayılmıştı. Ancak bunun doğru olmadığı ve Warner'ın Miller ile yolu devam edeceği açıklandı. Miller, Justice League ile Batman V Superman: Dawn of Justice filmlerinde The Flash rolüyle karşımıza çıkmış ve beğeni kazanmıştı. Filmin yönetmen koltuğuna oturması beklenen Andy Muschietti, 18-21 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan Comic Con San Diego'da IT: Chapter Two filmi için yer alacak. Ayrıca DC filmlerinden birçok ismin de katılımı bekleniyor. Eğer her şey yolunda giderse The Flash filmi 2020 yılının sonunda izleyicileriyle buluşabilir. Ancak tarih henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top