Hesabım
    Aaron Paul'den Yine Şifreli Bir Fotoğraf Geldi!

    Aaron Paul ve Bryan Cranston, Breaking Bad'de rol alacak mı?

    Geçtiğimiz hafta içerisinde Aaron Paul ve Bryan Cranston aynı anda, aynı metinle, aynı fotoğrafı sosyal medya üzerinden paylaşmıştı. Breaking Bad dizisinin hayranları ise bunun müjdeli haber olduğunu ve ikilinin Breaking Bad filminde rol alabileceğini düşünmüştü. Şimdi ise Aaron Paul'den yeni bir paylaşım geldi.

    Vince Gilligan'ın yaratıcısı olduğu Breaking Bad dizisi, beyaz perdeye yolculuğuna devam edecek. Ancak uzun süredir dizinin hayranları filmin ayrıntılarını bekliyordu. Geçtiğimiz günlerde ise Aaron Paul ve Bryan Cranston'dan filmle ilgili olduğu düşünülen şifreli paylaşımlar gelmeye başlamıştı. Şimdi ise Aaron Paul tekrardan bir fotoğraf paylaştı. Sosyal medya üzerinden yayınlanan bu fotoğrafta Paul ve Cranston bir aradaydı. İpuçları verilse de bir türlü resmi açıklamanın gelmemesi üzerine Bryan Cranston'ın Breaking Bad çekimlerinde olup olmadığı akılları karıştırıyor.

    Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini dizide olduğu gibi Vince Gilligan üstlenecek. Henüz adı belli olmayan Breaking Bad filmi, Netflix online streaming platformu ve dizinin yayınlandığı kanal olan AMC'de izleyicilere sunulacak. Jesse Pinkman karakteri dışında filmde yer alacak hiçbir karakter henüz belli değil. Ayrıca hangi dönemde geçeceği de tahmin edilemiyor. Ancak alınan bazı dedikodulara göre filmin adı Greenbriar olabilir. Ayrıca filmin prodüksiyonu için verilen bilgiye göre Albuquerque'ye gidilecek. Prodüksiyonun da Kasım ayında başlaması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top