Hesabım
    "White Chicks"e Devam Filmi Geliyor!

    Terry Crews, devam filminin geleceğini açıkladı.

    Yıllar önce izleyicileriyle buluşan ve ülkemizde "İki Fıstık" adıyla bilinen White Chicks'e devam filminin geleceği resmi olarak duyuruldu. Komedi türünde olan filmin devam projesi uzun süredir gündemde bulunuyordu. Ancak bir türlü hayata geçirilemeyen projenin gerçekleştirileceği Terry Crews tarafından açıklandı.

    Wayans Kardeşler olarak tanınan Shawn ve Marlon Wayans'ın başrolünde yer aldığı White Chicks filmine devam filmi çekilecek. 2004 yılında izleyicileriyle buluşan ilk filmin devam hakkında Terry Crews, bir röportaj sırasında konuştu. Crews şu sözleri sarf etti: "Aslında Shawn ile anlaşma yaptım ve o 'Dostum bunu yapmaya başlıyoruz.' dedi. Son 15 yıldır pratik yapıyorum, yani White Chicks 2'yu çekebiliriz. Lütfen, lütfen..." Polisiye komedi olan filmin konusu ise şöyleydi: Başarısız bir aksiyonun ardından FBI ajanı Kevin Copeland ve Marcus Copeland, gözden düşmüşlerdir. İçine düştükleri bu kötü konumdan kurtulmak ve olumsuz yargıyı silmeye karar verirler. Bölüm Şefi Elliott Gordon ile birlikte gizlice bir adam kaçırma olayında çalışarak çok zengin bir iş adamının Brittany ve Tiffany adındaki şımarık kızlarını korumaları gerekir. Bu uğurda da o kızların rolüne girerler. Ve haliyle sayısız alay konusu olacakları konumlara düşeceklerdir.

    İlk filmin yönetmen koltuğuna Korkunç Bir Film, Korkunç Bir Film 2, A Low Down Dirty Shame gibi filmleriyle tanınan Keenen Ivory Wayans oturuyordu. Filmin senaryosunu ise Keenen Ivory Wayans'ın yanı sıra Shawn ve Marlon Wayans, Andrew McElfresh, Michael Anthony Snowden, Xavier Cook gibi isimler kaleme almıştı. İlk filmin 37 milyon dolarlık bütçesi olmasına karşılık  117 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. 2009 yılında Sony tarafından bir devam filmi siparişi verilmiş, ancak film geliştirme aşamasındayken iptal edilmişti. Yeni film için hazırlık aşamasına ne zaman geçileceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top