Hesabım
    Dünyayı Kasıp Kavuran BTS Grubunun Filmi, "Bring The Soul: The Movie"den Fragman!

    Bring The Soul: The Movie konser filminden fragman paylaşıldı.

    Dünyaca ünlü K-Pop müzik grubu BTS'in yeni konser filmi vizyona girmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Hayranları sayesinde inanılmaz bir şöhrete kavuşan grubun yeni filminin adı Bring The Soul: The Movie olacak. Şimdi ise filmden bir fragman yayınlandı.

    Tüm dünyada 7 Ağustos tarihinde izleyicileriyle buluşacak olan BTS konser filmi Bring The Soul: The Movie'den fragman paylaşıldı. Güney Kore grubu BTS'nin konserleri daha önce de sinemalarda gösterime sunulmuştu. Bu filmlerden biri olan ve Seoul konserindeki görüntülerden oluşan "Love Yourself in Seoul" da ülkemizdeki izleyicileriyle buluşmuş, ancak Burn The Stage: The Movie'yi izleme şansımız olamamıştı. Ancak Bring The Soul filmi hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. "Bring The Soul: The Movie" filmi bu kez BTS'in Avrupa turundan oluşan görüntüleri içerecek. Konserin ardındaki görüntülere, grup üyelerinin günlük hazırlıklarına, grup üyeleriyle yapılan birebir röportajlara ve konserdeki görüntülere yer verilecek. Bilindiği üzere BTS grubunun ARMY adını alan ve büyük bir kitleden oluşan bir hayran grubu bulunuyor. Yeni filmde, Army'de yer alanların röportajlarına da yer verileceği söylenenler arasında bulunuyor. Grubun Youtube hesabından yayınlanan videoların uzun versiyonu olan filmlerden 18 milyon dolarlık gişe hasılatı elde edilmişti.

    BTS'nin konser turunun Avrupa ayağını konu edinecek olan konser filmi "Bring The Soul: The Movie"nin dünya çapındaki izleyicileriyle 7 Ağustos tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor. Ancak ülkemizde gösterime girip girmeyeceği konusunda henüz bir bilgi yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top