Hesabım
    Quentin Tarantino, Neden Yönetmenliği Bırakıyor?

    Tarantino'dan yönetmenliği bırakmasıyla ilgili açıklama geldi.

    Hollywood sinemasının en ünlü yönetmenlerinden biri olan usta yönetmen Quentin TarantinoOnce Upon A Time In Hollywood ve Star Trek ile birlikte yönetmenliği bırakacağını belirtmişti. Şimdi ise ilk kez yönetmenden bu konuyla ilgili açıklama geldi. Yönetmenliğini bırakması bir şaka olarak algılanan Tarantino'nun açıklaması, sinema dünyasını şaşırttı.

    Brad PittLeonardo DiCaprio ve Margot Robbie'nin başrolünde yer aldığı Once Upon A Time In Hollywood filmi izleyicileriyle buluşmaya hazırlanırken, Quentin Tarantino'nun yönetmenliğini bırakacak olması yeniden gündeme oturdu. Tarantino, GQ Avustralya'ya konuşarak şu sözleri sarf etti: "Bence iş tiyatral filmlere gelince, yolun sonuna ulaştım. Kendimi film kitapları, tiyatro oyunları yazarken görüyorum, yani yaratıcı olmaya devam edeceğim. Ama bence filmlere verebileceğim her şeyi verdim." Röportajda ona eşlik eden Brad Pitt ise şu sözleri ekledi: "Bence hiç de blöf yapmıyor. Bence ölümcül derecede ciddi."

    Tarantino'nun geçmiş filmleri arasında Rezervuar Köpekleri, Zincirsiz, Ucuz Roman, The Hateful Eight, From Dusk Till DawnSoysuzlar Çetesi gibi birçok önemli film bulunuyordu. Bu filmleriyle yönetmen iki Oscar ödülü, iki Golden Globe ödülünün sahibi olmuş ve Cannes Film Festivali'nden ödüle layık görülmüştü. Bilindiği üzere usta yönetmen Tarantino, Once Upon A Time In Hollywood ile ilgilenmeyi tamamladığı zaman Star Trek projesi üzerinde yoğunlaşacak. 18+ bir Star Trek projesi sunmayı hedefleyen Tarantino'nun bu filmin ardından yönetmenliği bırakması bekleniyor. Yıldız isimlerle dolu olan ve Cannes Film Festivali'nde gösterime sunularak yarışma kategorisinde yer alan Once Upon A Time In Hollywood ise, vizyona girmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Bir televizyon oyuncusu olan Rick Dalton ve dublörü Cliff Booth'un sinemaya atılma macerasını konu edinen film, Sharon Tate'in Charles Manson ve tarikatı tarafından katledilme hikayesiyle kendini farklı bir noktaya götürüyor. Oyuncuları arasında ise Timothy OlyphantMargaret QualleyDakota FanningAl PacinoLuke PerryDamian LewisDamon HerrimanEmile HirschKurt RussellBruce Dern gibi isimler yer alıyor. Film 23 Ağustos tarihinde izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top