Hesabım
    Gwyneth Paltrow, Hangi Marvel Filmlerinde Yer Aldığını Anlamamış!

    Gwyneth Paltrow'dan ilginç bir açıklama geldi.

    Pepper Potts olarak Marvel Sinematik Evreni filmlerinde karşımıza çıkan Gwyneth Paltrow'dan ilginç bir açıklama geldi. Iron Man ile olan yakınlığı ile bilinen Pepper Potts'ın yer aldığı birçok Marvel filmi bulunuyor. Ancak Paltrow, bu karakter için çekilen sahnelerin hangi filmlerde yer aldığını bilmediğini açıkladı. -Dikkat spoiler içerir-

    Gwyneth Paltrow, Jon Favreau'nun Netflix'te yayınlanan The Chef Show adlı dizisinde yer aldı ve orada ilginç bir açıklamaya imza attı. Paltrow'un yaptığı açıklamaya göre oyuncu, 2017 yılında izleyicileriyle buluşan Spider-Man: Homecoming filminde kendisinin de rol aldığını bilmiyordu. Çekilen sahne için ona herhangi bir bilgi verilmemişti. Oyuncu, Avengers filmlerinden birinde görüleceğini sanıyordu. Favreau da Paltrow'a aynı şekilde katılarak, aklının zaman zaman rol aldığı filmlerle ilgili karıştığını itiraf etmişti. Favreau, "Marvel'da aynı anda birden fazla film çekilebiliyor ve her biri bir diğerine dokunuyor. Genellikle ne olduğunun farkında olmuyorsunuz, ben bile farkında olmuyorum. Endgame'in yönetici yapımcısıyım ve her daim ne olduğunu bilmiyordum."

    Spider-Man: Homecoming ve Far From Home'un yönetmeni Jon Watts ise Paltrow'un sözlerine şu şekilde karşılık verdi: "Tamamen anlıyorum, O sahneyi çekmemiz çok çabuk gerçekleşti ki, sahnenin Avengers'da yer aldığını sanmasına şaşırmadım. Çünkü Tom Holland'ı bile o sahnede görmedi. O dahil olduğunda Tom çoktan gitmişti. Ardından Paltrow geldi ve Jon Favreau ile Robert Downey Jr. ile sahne çektiği sahnenin Avengers'da yer aldığını sandı."

    Bilindiği üzere Gwyneth Paltrow'un canlandırdığı Pepper Potts karakteri, Tony Stark'ın ölümünün ardından Marvel Sinematik Evreni'nden ayrılmıştı. Yani şimdilik son filmi Avengers: Endgame olarak görülüyor. Ancak Paltrow'un daha önce söyledikleri göre, o her zaman yeni bir Marvel Sinematik Evreni filmi için hazırda bekleyecek ve ona ihtiyaç duyulduğu zaman dönüş yapacak. Ancak şimdilik başarılı oyuncunun gelecek projeleri arasında herhangi bir Avengers filmi görünmüyor. Oyuncunun yakında gösterime sunulacak olan The Politician isimli bir dizide izleyicilerinin karşısına çıkması beklenenler arasında yer alıyor.

    Marvel Sinematik Evreni'nin gelecek filmi olan Spider-Man: Far From Home ise bu Cuma günü izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top