Hesabım
    Zack Snyder, Kendi Justice League Versiyonundan Yeni Görsel Paylaştı

    Zack Snyder, Justice League ile ilgili yeni bir paylaşım yaptı.

    Batman V. Superman'in ve birçok DC filminin yönetmen koltuğuna oturan Zack Snyder, bilindiği üzere Justice League filminden özel nedenlerle ayrılmak zorunda kalmıştı. Ancak şimdilerde Zack Snyder ve DC hayranlarının ortak çalışmasıyla filmin Snyder versiyonunun yayınlanması için çaba sarf ediliyor. Diğer yandan da yönetmen, filmin kendi versiyonu ile ilgili çeşitli görseller yayınlamaya devam ediyor.

    Bilindiği üzere başarılı yönetmen Zack Snyder'ın Justice League çekimleri sırasında kızı intihar ederek yaşamını yitirmişti. Bu durumda Snyder filmden ayrılmak zorunda kalmış, ancak Warner bu durumda projeyi ertelemek yerine hemen yerine bir başka yönetmeni geçirmişti. Bu isim de Avengers filminin yönetmeni Joss Whedon olmuştu. Ancak Snyder DC için daha karanlık bir ton tercih ederken Whedon son derece mizahi ve Marvel usulü bir film ortaya çıkarmıştı. Ayrıca Whedon, Warner'ın talimatıyla Snyder'ın çektiği birçok sahneyi filmden çıkarmıştı. Bu durumda filmin tonlaması tamamen değişti ve artık Snyder'dan eser kalmadı. Hayranlar da bu durumu hayal kırıklığı olarak nitelendirdi. Şimdi ise DC takipçileri, Warner'a Snyder versiyonunu yayınlaması için baskı yapıyor. Bu sırada da Snyder, sosyal medya hesapları üzerinden kendi versiyonu olan filmden ayrıntılar paylaşıyor. Yönetmen bu kez de Instagram hesabı üzerinden Darkseid görseli paylaştı.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    daddy Uxas

    Zack Snyder (@officialzacksnyder)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Bilindiği üzere Darkseid, DC çizgi romanlarının en korkunç kötülerinden biriydi. Apokalips isimli gezegenin yöneticisi olarak bilinen Darkseid, evrende yer alan diğer gezegenleri bulup onları fethetmesiyle ve güçlerini ele geçirmesiyle biliniyor. Ayrıca Darkseid tanrısal güçlerine ek olarak ordusunu güçlendirebilmek için çeşitli deneysel çalışmalar yaptırmış ve bunun sorucunda Alien ve Doomsday'den oluşan bir klon ordusu yaratmıştır. Darkseid Superman'in en güçlü düşmanlarından biri olarak bilinir, ancak Superman tarafından yenilmiştir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top