Hesabım
    Korku Filmi "Ölümcül Sular"dan Yeni Klipler Var!

    "Ölümcül Sular"dan gelen kliplerde sel felaketine dev timsahlar ekleniyor.

    Kaya Scodelario'lu Ölümcül Sular filminden yeni klipler geldi. B-filmleri ile tanınan ve Tepenin Gözleri, Maniac, Yüksek TansiyonDokuzuncu Hayat gibi filmlerden tanıdığımız Alexandre Aja'nın yönetmen koltuğuna oturduğu korku filmi, bir kasırganın ardından gelen sel felaketine bir de dev timsahların dehşetini ekliyor. Filmin yapımcılığını Spiderman filmleriyle tanınan ünlü yönetmen ve yapımcı Sam Raimi üstlenirken, ona eşlik eden isim Craig Flores oluyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda Skins dizisi ile yldızı parlayan, ardından Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamıLabirent serisi ve Spinninng Out gibi yapımlarda karşımıza çıkan güzel oyuncu Kaya Scodelario'ya ek olarak, Green MileSaving Private RyanTrue Grit, The Kennedys gibi yapımlardan tanıdığımız Barry Pepper, Privates dizisi, Macbeth ve Three Girls gibi yapımlarda izleme fırsatı yakaladığımız Ross AndersonAnson BoonAmi Metcalf ve Jose Palma gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunda ise Koğuş, The Inhabitants, "Dark Feed" gibi başarılı korku filmlerinden tanıdığımız Michael Rasmussen ile Shawn Rasmussen'in imzası bulunuyor.

    Filmin konusu; Florida’da 5. kategorideki bir kasırga ile karşı karşıya kalan genç kadın, bölgedeki diğer sakinler gibi evini terk etme emrini yerine getirmemeye karar verir. Kasırga yaklaşırken botuna atlayıp kayıp olan babasını aramaya çıkar. Bölgeyi sel basmaya başladığında babasını ve köpeğini bulan genç kadın, yaralanmış olan babasını kurtarmaya çalışırken kendisini su altında kalan bir evin içinde bulur. Evin içine hapsolan baba-kız kısa süre sonra korkulması gereken tek şeyin kasırga ve seller olmadığını fark ederler. Azgın suların içinde devasa bir timsah sürüsü dolaşmaktadır. Baba kız, Florida'nın en vahşi ve korkulu avcılarına karşı kendini korumak için savaşmak zorundadırlar...

    "Ölümcül Sular" filmi ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda 12 Temmuz'da buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top