Hesabım
    20 Yaşındaki Oyuncu Cameron Boyce Hayatını Kaybetti

    Eski Disney yıldızı Cameron Boyce'un vefat ettiği duyuruldu.

    Genç oyuncu Cameron Boyce hayata veda etti. Jessie ve Descendants da dahil olmak üzere popüler Disney yapımlarındaki rolleriyle ün kazanmış Amerikalı Amerikalı oyuncu Cameron Boyce henüz yalnızca 20 yaşındaydı. Boyce ailesi adına konuşan bir sözcü, televizyon ve film yıldızının uykusunda, “devam eden bir tıbbi durum” sonucu öldüğünü açıkladı.

    Sözcü, Amerikan yayıncı ABC News'e, ailenin mahremiyet hakkına medya tarafından saygı duyulmasını talep ederek; "Kalbimiz acıyarak bu sabah Cameron'u kaybettiğimizi bildiriyoruz." dedi. Açıklamada; "Tedavi gördüğü tıbbi durumun bir sonucu olan bir nöbet nedeniyle uykusunda vefat etti. Dünya şimdi hiç şüphesiz en parlak ışıklarından birini kaybetmiş oldu. Ama onun ruhu, onu tanıyan ve seven herkesin şefkat ve merhametiyle yaşamaya devam edecek." dendi.

    Öldüğünde sadece 20 yaşında olmasına rağmen, Boyce on yıldan fazla bir süredir oyunculuk yapıyordu. İlk defa dokuz yaşındayken korku filmi Aynalar'da seyirci karşısına çıkan Boyce, iki yıl sonra Adam Sandler'in hit komedisi Grown Ups'daki çocuklarından biri olarak beyaz perdede boy gösterdi. Son yıllarda Instagram'da 8,1 milyon takipçi kazanan oyuncu, kendisini insani yardım çalışmalarına adayarak, geçen yıl hayırseverlik projesi olan Susuzluk Projesi ile yaptığı çalışmalarda Öncü Ruh ödülünü kazanmıştı. Boyce’un Afrika’nın Svaziland kentinde insanların temiz içme suyuna erişmesini sağlayacak kuyuları inşa etmek için yaklaşık 25.000 pound bağış topladığı biliniyor.

    Ölümünden önce, oyuncunun HBO’nun yeni dizisi Mrs. Fletcher’ın en önemli karakterlerinden biri olarak boy göstermesi planlanıyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top