Hesabım
    Merakla Beklenen "Mulan"dan İlk Teaser!

    Disney'in savaşçı prensesi "Mulan"ın filminden ilk teaser geldi.

    Merakla beklenen Mulan filminden ilk teaser yayınlandı. Whale Rider ve McFarland, USA filmlerinin Yeni Zelandalı yönetmeni Niki Caro'nun yönetmen koltuğuna oturduğu yeni uyarlamada, Disney'in savaşçı prensesini ilk kez animasyon dışında beyaz perdede göreceğiz.

    Çin'in efsanevi savaşçısı Hua Mulan'dan ilham alan kurgusal prenses Mulan'ın beyaz perde temsilcisi Çinli oyuncu ve model Liu Yifei oldu. Filmin zengin kadrosunda pek çok tanınan isim yer alıyor. Ip Man serisi ile akıllara kazınan Donnie YenJason Scott LeeUtkarsh AmbudkarRon YuanTzi MaRosalind Chao, Cheng Pei-Pei, Nelson LeeGong Li ve dövüş filmlerinin unutulmaz oyuncusu Jet Li filmde boy gösterecek olan isimler arasında yer alırken, Çin'in cesur prensesinin yeni beyaz perde uyarlamasında Mulan'ın büyük aşkı Chen Hongui'yi ise yakında Ölümcül Makineler ile seyirci karşısına çıkan ve yapım aşamasındaki projeleriyle gümbür gümbür geldiğinin sinyallerini veren Yeni Zelandalı Yoson An canlandırıyor. Filmin senaryosunda ise Rick Jaffa ve Amanda Silver ikilisinin imzası var. 

    Filmin konusu; Kadınların yalnızca kocasını mutlu edip çocuk doğurmak için var olduğunun düşünüldüğü bir çağda Mulan, seçenekleri konusunda pek mutlu değildir. Çin İmparatoru, her bir ailenin bir erkeğinin, ülkeyi Kuzey istilacılarına karşı korumak için İmparatorluk Ordusunda görev yapması gerektiğine dair bir karar verdiğinde, onurlu bir savaşçının en büyük kızı Hua Mulan, hasta olan babasının sağlığı için korktuğundan, onun yerine erkek kılığına girerek savaşa katılıyor. Hua Jun isimli bir erkek olarak orduya katılan Mulan, her adımında içindeki güçten faydalanması ve gerçek potansiyelini benimsemesi gereken zorlu bir mücadeleye girişiyor. Savaştaki yetenekleriyle ön plana çıkan genç kadın, bu süreçte komutanına da aşık oluyor. Bu, onu onurlu bir savaşçıya dönüştürecek, minnettar bir ulusun ve gururlu bir babanın saygısını kazandıracak olan destansı bir yolculuk...

    Disney'in animasyondan live-action olarak yeniden uyarladığı 6. film olan "Mulan" 17 Nisan 2020 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top