Hesabım
    Jason Sudeikis ve Lee Pace'li "Driven"dan Fragman!

    Biyografik film Driven'da fragman yayınlandı.

    John DeLorean'ın yaşamından bir kesiti beyaz perdeye aktaran biyografik gerilim filmi "Driven"dan bir fragman yayınlandı. Başrolünü Jason Sudeikis ve Lee Pace'in paylaştığı Driven filminin fragmanında politika, iş dünyası ve narkotiğin çarpışmasına tanık oluyoruz.

    The Hole, Rogue, Godsend gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı isim Nick Hamm yönetmenliğindeki Driven'ın konusu ise şöyle: Driven, FBI ile iş birliği yapan bir adamın hikayesini konu ediyor. Genç bir adam olan Jim, pilottur. Ailesi ile birlikte gittiği tatilden dönen Jim’i havaalanında büyük bir sürpriz bekler. FBI havaalanını basıp uçağın içini aramaya başlar ve milyon dolarlık kokain bulur. Yapılan soruşturma sonucu Jim’in yasa dışı yükü ailesini geçindirmek için taşıdığı, ticaret ile bir ilgisinin olmadığı anlaşılır. Asıl suçluları bulmaya çalışan FBI, bunun için Jim ile iş birliği yapar. Jim, gözetim altında rutin hayatına döndüğü sırada, evlerinin yakınına John DeLorean adında bir adam taşınır. John, 70’li yılların en popüler arabalarından olan Pontiac GTO’nun tasarımcısıdır ve DeLorean marka arabasını üretmek için kurduğu fabrika yüzünden borç batağındadır. FBI ile birlikte çalışan Jim, John’u da kendi yanına çekerek daha büyük bir olayı ortaya çıkarmaya karar verir.

    John DeLorean biyografisi olan Driven filminin oyuncu kadrosunda The Last Man On Earth, Kodachrome, Colossal, 30 Rock, The Campaign gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı oyuncu Jason Sudeikis; Pushing Daisies, Guardians of The Galaxy, The Fall, The Hobbit serisi, Halt and Catch Fire'dan tanıdığımız yıldız oyuncu Lee Pace; Jessica Jones, Captain Fantastic, Red Widow, One Life to Live gibi yapımlarda karşımıza çıkan Erin Moriarty; 13 going on 30, Jurassic World, Ant-Man, Kidding gibi yapımların başarılı ismi Judy Greer gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu ise Murphy's Law, Scup, The Journey gibi yapımların senaryosunda imzası bulunan Colin Bateman kaleme aldı.

    İzleyicisini 80'li yıllara götüren Driven'ın yanı sıra bilindiği üzere John DeLorean'ı konu edinen başka filmler de bulunuyor. Son zamanlarda Alec Baldwin'in başarılı performansıyla John DeLorean'ın hikayesini Framing John DeLorean filminde izleme fırsatı yakalamıştık. Driven filminin 16 Ağustos tarihinde yurt dışındaki izleyicileriyle buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top