Hesabım
    Tom Hanks'in "Oyuncak Hikayesi 4" Şaşkınlığı!

    Tom Hanks, Oyuncak Hikayesi 4 ile ilgili açıklama yaptı.

    Geçtiğimiz haftalarda izleyicileriyle buluşan Toy Story 4'un ardından Tom Hanks açıklama yaptı. Usta oyuncu Hanks, aradan yıllar geçtikten sonra ona yeniden Woody'yi seslendirmesi için teklif geldiğinde yaşadığı şaşkınlığı mikrofonlara anlattı.

    1995 yılında ilk filmi çekilen ve son olarak 2010 yılında üçüncü filmi Oyuncak Hikayesi 3 ile karşımıza çıkan Toy Story, yediden yetmişe her yaştan izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Bu sırada kovboy oyuncak Woody'ye sesiyle hayat veren Tom Hanks'ten Oyuncak Hikayesi 4 ile ilgili açıklama geldi. Forrest Gump, Saving Mr. Banks, Big, Cast AwaySaving Private Ryan gibi yapımların yıldız oyuncusu Hanks, Oyuncak Hikayesi serisine yıllar sonra devam filmi çekilecek olmasına şaşırdığını ifade etti. Ayrıca oyuncu şu sözleri ekledi: "Dördüncü filmi çekeceklerini söylediklerinde bu filmi alıp nereye taşıyacakları konusunda hiçbir fikrim yoktu. Ben, 'Emin misiniz? Buna gerçekten bir bıçak batırmak istiyor musunuz?' diyordum. Artık bir senaryo bile vermiyorlar ya da hikayenin ne olduğunu bile açıklamıyorlar, yalnızca konuşuyorlar."

    Tom Hanks, eğer Toy Story 5 filmi çekilirse artık şaşırmayacağını söyleyerek şu sözleri ekledi: "Şimdilik kimse bunu planlamıyor. Ama eğer iki buçuk yıl içerisinde biri bir anafikirle gelirse şaşırtıcı olmaz." İzleyicilerinin karşısına birkaç haftadır çıkmayı sürdüren Oyuncak Hikayesi 4 filminin konusu ise şöyle: Oyuncak Hikayesi 4, kaşıktan yapılma bir oyuncak olan Forky’nin atıldığı macerayı konu ediyor. Bir geri dönüşüm projesi ile yaratılan Forky, oyuncak olduğunu asla kabul etmez. Tek kullanımlık bir kaşıktan yapılma bir oyuncak olsa da o oyuncak olmadığı konusunda ısrarcıdır. Kendisini Bonnie’nin odasına ait hissetmeyen Forky, dünyadaki amacının ne olduğunu düşünmeye başlar. Kendisini oyuncaklardan biri olarak görmediği için Bonnie’nin yanında kalmak zorunda hissetmeyen Forky, dünyadaki amacını kaşık olarak yerine getirmeye karar verir. Ancak onun oyuncak olarak üstesinden gelmesi gereken bambaşka bir görevi vardır. Filmin seslendirme kadrosunda Hanks'e  Tim AllenTony Hale, Annie Potts, Keegan Michael Key, Keanu ReevesJoan Cusack gibi isimler eşlik ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top