Hesabım
    Jeremy Renner, Thor Olmaktansa Hawkeye Olmayı Tercih Ediyor!

    Jeremy Renner'dan yeni bir açıklama geldi.

    Avengers filmlerinde Hawkeye rolüyle karşımıza çıkan Jeremy Renner'dan geçtiğimiz günlerde yaptığı Hellboy açıklamasından sonra yeni bir açıklama daha geldi. Oyuncu, eğer ona Thor rolünü canlandırması için teklif gelseydi, bunu reddedebileceğini ifade etti.

    Life Is Short isimli podcast programına katılan yıldız oyuncu Jeremy Renner, Avengers filmleriyle ilgili açıklama yaptı. 48 yaşındaki Marvel Sinematik Evreni oyuncusu bilindiği üzere Hawkeye karakteriyle küçük ekrana transfer olacak ve Disney+ online streaming platformunda, Hawkeye karakterini canlandırmaya devam edecek. Renner, podcast programında karakteriyle ilgili şu sözleri sarf etti: "Bana karakterimi gösterdiklerinde 'Bu harika, süper güçleri olmayan sıradan bir adam, yalnızca yüksek seviyede becerileri var' diye düşündüm. Buna gerçekten dahil olabilirdim. Thor'u sürekli olarak atlayabilirdim. Bunun nedeni Thor'un kastında hiç yer alıp almayacağım ile ilgili değil." Ayrıca oyuncu, Thor rolü ona teklif edilseydi, bunu nasıl gerçekleştirebileceğini bilmediğini ifade etti.

    Bilindiği üzere Marvel yıldızı Jeremy Renner, geçtiğimiz yıl izleyicileriyle buluşan Mission Impossible - Yansımalar filminde rol alamamıştı. Bunun nedeni ise Marvel ile olan anlaşmasının başka bir filmde yer almasını engellemesiydi. Ayrıca Renner, geçtiğimiz günlerde ona Guillermo Del Toro tarafından Hellboy rolünün teklif edildiğini, ancak kendine bu filmde göremediği için teklifi kabul etmediğini açıklamıştı. Henüz Marvel Sinematik Evreni'nden ayrılmayan oyuncu, şimdilerde Hawkeye dizisi için hazırlıklar içerisinde bulunuyor. Hawkeye dizisinin 2020 yılı içerisinde izleyicileriyle buluşması planlananlar arasında yer alıyor. Ayrıca Marvel Sinematik Evreni'nden Disney+'a geçiş yapacak diğer karakterler arasında Winter Soldier, Falcon, Scarlet Witch, Vision, Loki gibi sevilen kahramanlar bulunuyor. Disney+ platformunun önümüzdeki aylarda açılışını yapması bekleniyor. Bilindiği üzere Disney, kendi platformunu açacağı için Netflix ve diğer online streaming platformlarından filmlerini ve dizilerini çekmeye başlamıştı. Farklı tarihlerde tüm filmlerini ve dizilerini sonlandıracak olan Disney'in bu yapımları kendi platformunda yayınlaması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top