Hesabım
    Todd Phillips "Joker" Filmi Hakkında Konuştu

    Joaquin Phoenix'li Joker filmiyle ilgili yeni bilgiler paylaşıldı.

    The Killing Joke çizgi romanından ilham alınarak çekilen "Joker" filmiyle ilgili filmin yönetmeni Todd Phillips'ten açıklama geldi. Empire Magazine'e konuşan yönetmen, ,Joaquin Phoenix'in başrolünde yer aldığı Joker filmiyle ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

    Joaquin Phoenix, daha önce Joker filminin diğer DC filmlerinden farklı olduğunu ifade etmişti. Joker'in bir süper kahraman filmi olmadığını, onun insanların gazabına uğrayan ve artık umudunu kaybeden bir adam olan Arthur Fleck'i konu edindiğini açıklamıştı. Şimdi ise yönetmen Todd Phillips Empire Magazine'e bu konu hakkında konuştu. Yönetmen şu sözleri sarf etti: "Birçok insanın kızacağı üzere çizgi romanlardan hiçbir şeyi takip etmiyoruz. Yalnızca Joker gibi birinin nereden gelebileceği hakkında kendi versiyonumuzu yazdık. Bana ilginç gelen de bu. Aslında Joker'i bile yapmıyoruz, ama hikaye Joker'e dönüşme hikayesi. Film bu adamla ilgili."

    Birçok DC hayranı, Joker filminin bir DC Sinematik Evreni filmi olacağını düşünüyordu. Ancak yönetmen ve oyuncunun belirttiği üzere bu yalnızca Arthur Fleck'in hikayesi olacak ve büyük bir ihtimalle devamı da gelmeyecek. Bilindiği üzere daha önce beyaz perdede hiç Arthur Fleck karakterine solo bir filmde yer verilmemişti. Bu kez anti-kahraman Joker'i toplum tarafından dışlanmış bir adam olarak izleyeceğiz. Bir stand-up komedyeni olan Arthur Fleck, zamanla geçirdiği psikolojik değişimler nedeniyle akli dengesini yitirmeye başlayacaktır. Bu durum da onu bir süre sonra psikopat bir katile dönüştürecektir.

    Filmde Phoenix'in yanı sıra, daha önce Hiçbir Zaman Burada Değildin'de Phoenix ile birlikte boy gösteren genç oyuncu Dante Pereira-Olson Batman'in çocukluğunu; Penny Dreadful ile hatırladığımız Douglas Hodge da Bruce'u adeta yetiştiren ve en yakınındaki insan olan Alfred'i canlandıracak. Atlanta dizisi ile yıldızı parlayan ve ardından Deadpool 2'nin Domino'su olarak karşımıza çıkarak seyircilerin gönlünü çalmayı başaran güzel oyuncu Zazie Beetz'in Joker'in dikkatini çeken bekar bir anneyi canlandırdığı filmde milyarder Thomas Wayne'i Narcos'tan tanıdığımız Brett Cullen canlandırıyor.  Usta oyuncu Robert De Niro bir talk-show sunucusunu, radyo yayınları ile tanınan komedyen Marc Maron ise talk-show programına konuk ayarlayan organizatörü canlandırıyor. American Horror Story'nin kadrolu yıldızı Frances Conroy ise Joker'in annesi Penny'e hayat veriyor. Filmin kadrosunda Bill CampGlenn FleshlerJosh Pais ve Shea Whigham da yer alıyor.

    Joker filminin 4 Ekim tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top