Hesabım
    Dwayne Johnson ve Gal Gadot'lu "Red Notice", Netflix'in Oldu!

    Red Notice filminin geleceği belli oldu.

    Aksiyon ve komedi türlerinde olması beklenen Dwayne Johnson başrollü Red Notice filminin hakları Netflix'e satıldı. Bilindiği üzere daha önce filmin hakları Universal'da bulunuyordu. Universal'ın, resmi olarak programlarından Red Notice'ı çıkardıkları açıklandı.

    Hollywood'un en sevilen aksiyon filmi yıldızlarından biri olan Dwayne Johnson ve Wonder Woman rolüyle karşımıza çıkan DC filmlerinin yıldızı Gal Gadot'nun başrolünde yer alacağı Red Notice filmiyle ilgili bir gelişme yaşandı. Universal Pictures bünyesinde dağıtımcılığı yapılacak olan Red Notice filmi, Universal'ın takviminden çıkarıldı ve Netflix'e eklendi. Ayrıca filmin oyuncu kadrosuna Deadpool filmlerinin başarılı ismi Ryan Reynolds'ın da eklendiği Johnson tarafından duyuruldu. Dwayne Johnson film hakkında şu sözleri sarf etti: "Red Notice ile birlikte Seven Bucks Productions'daki amacımız geleneksel sınırları aşmak ve izleyici için küresel bir olay yaratmaktı. Netflix bu amaca hizmet etmek için harika bir partner olacakları imajını yarattı. Netflix'in dünyanın en büyük stüdyolarından biri olma konusundaki hırsını takdir ediyorum. Orijinal içerikleri beğeni topluyor ve prodüksiyonun her bir evresinde işbirliğine gidilmesi için davet ediyor. Red Notice için olan heyecanları, uluslararası ölçekte izleyicileri eğlendirme konusundaki sözleriyle uyum sağlıyor."

    Red Notice filminin yönetmenliğini ve senaristliğini We're The Millers, Central Intelligence, Skyscraper gibi yapımların yönetmen koltuğunda bulunan ve Dwayne Johnson ile daha önce bu filmlerle çalıştığı bilinen Rawson Marshall Thurber üstleniyor. Netflix bünyesinde gösterime sunulacak olan komedi ve aksiyon filmi Red Notice'in prodüksiyonuna 2020 yılı içerisinde başlanacak. Film, dünya üzerinde en çok aranılan sanat eseri hırsızını konu ediniyor. Sanat eseri hırsızının peşine düşen Interpol ajanını ise Dwayne Johnson canlandırıyor. Filmin adı olan "Red Notice", Interpol'ün en yüksek seviyede yakalanması gereken kişilere verdiği uyarı bildiriminin adı olarak bilinir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top