Hesabım
    Ghostbusters Filmine Yeni İsimler Katıldı!

    Celeste O'Connor ve Logan Kim, Ghostbusters kadrosuna eklendi.

    Jason Reitman yönetmenliğinde olması beklenen yeni nesil Ghostbusters devam filmine iki yeni isim katıldı. Sony Pictures bünyesindeki Ghostbusters 2020'ye katılan bu isimler ise genç oyuncular Celeste O'Connor ve Logan Kim oldu. Ayrıca bilindiği üzere Ghostbusters'da orijinal filmin oyuncularından bazı isimler de yer alacak.

    Bill Murray, Dan AykroydHarold Ramis ve Sigourney Weaver'ın başrolünde yer aldığı orijinal Ghostbusters filmlerinin ardından yeni bir devam filmi için hazırlıklara başlandığı resmi olarak duyurulmuştu. Filmin kadrosu ise yavaş yavaş şekillenmeye devam ediyor. Öncelikle Ghostbusters'ın kadrosuna Stranger Things ve It: Chapter One'ın yıldızı Finn Wolfhard,  The Haunting of Hill HouseGiftedFuller House gibi yapımlardan tanıdığımız Mckenna Grace ve  The Sinner, Fargo, The Widows, The Leftovers gibi yapımların başarılı oyuncusu Carrie Coon katılmıştı. Bunun ardından ise orijinal filmin kadrosunda bulunan Bill Murray, Dan Aykroyd ve Sigourney Weaver'ın filmde rol alacakları duyurulmuştu. Bir de yine orijinal filmlerde yer alan Annie Potts'un filmde rol alacağı dedikoduları varlıklarını koruyor. Ayrıca Ant-Man ve Avengers filmlerinin yıldız oyuncusu Paul Rudd'un da filmde yer alacağı resmi olarak açıklanmıştı. Şimdi ise filmin kadrosuna katılan isimler genç oyuncular Celeste O'Connor ve Logan Kim oldu.

    Bilindiği üzere Ghostbusters 2020 filminde Carrie Coon oğluyla birlikte yaşayan bir anneyi canlandıracak. Oğluna hayat verecek olan isim ise Finn Wolfhard olacak. Filmin yönetmen koltuğuna, orijinal filmleri yöneten Ivan Reitman'ın oğlu Jason Reitman oturacak. Senaryoya imza atan isim ise Monster House, Poltergeist, City of Ember yapımlarıyla tanınan Gil Kenan olacak.

    Ghostbusters 2020'nin ülkemizdeki izleyicileriyle 10 Temmuz 2020 tarihinde buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top