Hesabım
    Christopher McQuarrie, "Edge of Tomorrow" Hakkında Konuştu

    Yarının Sınırında filminin en kötü sahnesi hakkında McQuarrie'den açıklama geldi.

    Başarılı yönetmenler Christopher McQuarrieEd Solomon ve James Mangold'un sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği tartışma, bazı gerçekleri gün yüzüne çıkardı. Öncelikle Ghostbusters ile ilgili Christopher McQuarrie'nin başlattığı tartışma, Edge of Tomorrow filmine kadar ilerledi. Yönetmen, Yarının Sınırında filmiyle ilgili bir gerçeği ortaya çıkarmış oldu.

    The Usual Suspects, Mission Impossible Yansımalar, Mummy, The Edge of Tomorrow gibi filmlerin yönetmen koltuğunda bulunan başarılı isim Christopher McQuarrie'nin Ghostbusters'daki mekaniğin neden işlemediğiyle ilgili yapılan bir videoya sosyal medya üzerinden cevap vermesinin ardından, James Mangold ve Ed Solomon tartışmaya katıldı. Bunun ardından Ghostbusters ve Alien filmleri üzerinden yürüyen tartışma, The Edge of Tomorrow'a bağlandı. McQuarrie, filmde yer alan en kötü sahneleri içeren uzaylıları anlama meselesini film stüdyosunun ortaya attığını iddia etti. Uzaylıların yalnızca işgalci olduğunu ve insanların işgalin nedenini öğrenmeye ihtiyacı olmadığını söyleyen yönetmen ve Mangold arasında uzaylıların filmlerde kullanımı ve benzer filmlerde nelerin işleyip işlemediği ile ilgili tartışma sürdü.

    Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Christopher McQuarrie başka bir açıklamada daha bulunmuştu. Bu açıklama da Superman ve Green Lantern ile ilgiliydi. Yönetmen, yeni bir Superman ve Green Lantern filminin Warner Bros tarafından engellendiğini açıklamıştı. McQuarrie bunu sosyal medya üzerinden açıklamış ve ardından paylaşımlarını silmek zorunda kalmıştı. Yönetmenin gelecek projeleri arasında Edge of Tomorrow 2Mission Impossible 7 ve Mission Impossible 8 ile Top Gun: Maverick filmleri bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top