Hesabım
    David Harbour, "Black Widow"da The Thing'i mi Canlandırıyor?

    David Harbour, yarattığı akıl karışıklığına açıklama getirdi.

    Stranger Things ve Hellboy'un başarılı oyuncusu David HarbourBlack Widow filmiyle ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamasını bir Youtube kanalının programına katıldığı sırada gerçekleştiren Harbour, Black Widow filmiyle ilgili yarattığı kafa karışıklığını çözüme kavuşturdu.

    Şimdilerde Netflix üzerinden gösterime sunulan Stranger Things dizisindeki Hopper rolüyle karşımıza çıkan ve hayranlarını sürprizlerle karşılayan David Harbour, bilindiği üzere Marvel Sinematik Evreni'ne ait olan Black Widow'un oyuncu kadrosunda katılan isimlerden biriydi. Ancak Harbour'ın nasıl bir rolle filmde yer alacağı büyük bir soru işaretiydi. Oyuncunun daha önce kurduğu cümlelerde "Thing"in geçmesi üzerine, Marvel hayranları bir Fantastic Four üyesi olan The Thing'i canlandıracağını düşünmeye başlamıştı. Wired'ın Youtube kanalındaki Google aramalarına dayanan soru cevap programına Winona Ryder ile birlikte katılan Harbour, konuya bir açıklık getirdi. Google'a "Is David Harbour playing the thing?" (David Harbour The Thing'i mi oynuyor?) sorusunun sorulduğunu gören Harbour, günlük hayatında "thing" kelimesini çok fazla kullandığını ve bunun Black Widow'da canlandırdığı karakterle alakasının olmadığını ifade etti. Black Widow filminin oyuncu kadrosunda Scarlett Johansson ve Harbour'ın yanı sıra Fighting With My Family'de karşımıza çıkan ve gelecek projeleri arasında Ari Aster'in merakla beklenen pagan korku filmi Midsommar ve yıldız oyuncu kadrosuyla göz dolduran Little Women'ın bulunduğu yıldızı parlayan genç oyuncu Florence Pugh; Oscar'a damgasını vuran The Favourite filminin başrol oyuncularından Rachel Weisz ve O.T. Fagbenle bulunuyor.

    Bilindiği üzere şimdilik Fantastic Four filmlerinin hakları Sony'de bulunuyor. Ancak Kevin Feige'in, X-Men'i olduğu gibi Fantastic Four karakterlerini de Marvel'a katmaya çalıştığı düşünülüyor. Ayrıca Spider-Man serisi de yine Sony'nin elinde bulunduğu için bu durum serinin Marvel'ın riski işleri arasında yer almasına neden oluyor. 

    Cate Shortland'in yönetmenliğini üstlendiği ve Natasha Romanoff'un geçmişine odaklanacak olan Black Widow filminin 2020'de izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top