Hesabım
    Diane Kruger ve Martin Freeman’lı "The Operative"den Fragman Geldi!

    Diane Kruger ve Martin Freeman başrollü "The Operative" filminden fragman yayınlandı.

    Diane Kruger ve Martin Freeman başrollü The Operative filminden ilk fragman yayınlandı. 2017 yılında “Paramparça” filmiyle Cannes Film Festivali’nin En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazanan başarılı Alman aktris Diane Kruger ve “Hobbit” üçlemesinden ve “Sherlock” dizisinden tanıdığımız Emmy ve BAFTA ödüllü Martin Freeman’ın bir casusluk komplosunda kayboldukları film, prömiyerini geçtiğimiz Şubat ayında Berlin Film Festivali'nde gerçekleştirmişti.

    Filmin konusu; Genç bir kadın olan Rachel, İsrail’in korkulan ulusal istihbarat örgütü Mossad'ın ajanlarından biridir. Ancak Rachel, babasının Londra’daki cenaze töreninde iz bırakmadan ortadan kaybolur. Rachel'ın nerede olduğu hakkındaki tek ipuçu, Almanya'dan İsrail'e çağırılan eski gözetmeni Thomas'la yaptığı şifreli bir telefon görüşmesidir. Rachel’ın hayatı, İran’ın nükleer programına karşı geniş çaplı bir casusluk girişiminin içinde kaybolmuşken, Thomas hem onu korumak hem de Mossad'ın operasyonlarına ne gibi tehditler oluşturabileceğini belirlemek için Rachel'ın adımlarını geriye doğru izlemelidir. Ancak o zaman Rachel'ın gizemli kayboluşunun ardındaki gerçek ortaya çıkabilir...

    Filmde başrol ikilisine “The Expanse” dizisinin Alex'i Cas AnvarWerner DaehnOhad KnollerYaakov Zada Daniel ve Liron Levo gibi oyuncular eşlik ediyor. Merakla beklenen filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise 2013 yapımı “Betlehem” ile Venedik Film Festivali’nde ödül kazanan İsrailli yönetmen Yuval Adler üstleniyor. Film, İsrailli yazar Yiftach Reicher Atir'in "The English Teacher" adlı romanından beyaz perdeye uyarlanıyor.

    Film, 11 Ekim 2019 tarihinde ülkemizde seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top