Hesabım
    "Geleceğin Sineması" Yarışmasını Kazananlar Belli Oldu

    TÜRSAK Vakfı’nın gerçekleştirdiği “Geleceğin Sineması Yarışması” en iyileri seçti..

    Bu yıl 16. kez gerçekleşen “Geleceğin Sineması” yarışmasını kazananlar dün akşam belli oldu. Sinema öğrencilerinin kısa film projelerini hayata geçirmeleri için TÜRSAK Vakfı’nın gerçekleştirdiği “Geleceğin Sineması”nın kazananları 09 Temmuz Salı akşamı Bahçeşehir Üniversitesi’nin Galata Kampüsü’nde yapılan tören ile belli oldu.

    Yönetmen Yüksel Aksu’nun jüri başkanlığında; oyuncu Ceren Moray, TÜRSAK Vakfı Başkanı yapımcı Elif Dağdeviren, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölüm Başkanı ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kemal Suher ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Selçuk Yavuzkanat'tan oluşan ana jüri tarafından seçilen ilk üç proje şöyle sıralandı;

    • Sessiz İnsanlar - Makbule Tuba Demirkale
    • Tavşan - Abdullah Rıdvan
    • Fraktal: Munchies - Muhammed Zahid Çetinkaya

    TÜRSAK Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Elif Dağdeviren törende yaptığı konuşmada; yeni yönetim kurulu ile beraber, sektöre yeni isimler kazandırmak için Geleceğin Sineması gibi etkinlikleri daha da güçlendirerek devam ederken, bir yandan da yeni bir takım adımlar da atmaya karar verdiklerini söyledi. Ayrıca vakfın sinema sektörünün ihtiyaçlarını da tespit etmeye yönelik, yine Bahçeşehir Üniversitesi ile bazı çalışmalar yaparak, ne gibi konularda aktif olacaklarını belirleyeceklerini ekledi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top