Hesabım
    Woody Allen: "Asla Emekli Olmayacağım"

    Woody Allen asla emekli olmayacağını açıkladı.

    Woody Allen en sonunda bir film setinde öleceğini düşünüyor. Annie HallCafé SocietyVicky, Cristina, Barcelona ve Midnight In Paris gibi başarılı filmlerin yönetmeni asla emekli olmayı düşünmediğini açıkladı. 1974'ten bu yana 59 film yapan yönetmen, büyük ihtimalle sette öleceğini düşündüğünü söyledi.

    83 yaşındaki yönetmen, sinema sektörüne ilk adım attığında, hayatında ne olabileceğinden bağımsız olarak, her zaman işine odaklanacağına söz verdiğini açıkladı. Screen Daily'ye göre bir basın toplantısında konuşan Allen, şunları söyledi: ''Asla emekli olmayı düşünmüyorum. Bu asla aklıma gelen bir şey değil. Felsefem, uzun yıllar önce şov dünyasında başladığımdan beri, ne olursa olsun işime odaklanmaktı. Karım, çocuklarım, güncel olaylar, politika ya da hastalıklarla ilgili hayatımda ne olursa olsun işime odaklanıyorum ve haftanın yedi günü zamanımı ve çabamı gerçekten verdiğim şey bu. Çoğunlukla insan ilişkileri, insanlar ve komedi ile ilgileniyorum. Bu yüzden emekli olmayı düşünmüyorum. Muhtemelen bir gün sette film çekimi yaparken çekimin ortasında öleceğim."

    Bu, Allen'ın emeklilik düşüncesini ilk reddedişi değil. Allen, evlatlık kızı Dylan Farrow tarafından kendisine yöneltilen suistimal suçlamalarından sonra birçok yıldız onunla çalışmaktan pişmanlık duyduğunu dile getirdiğinde de aynı tepkiyi göstermişti. Allen'ın o zamanki sözleri; "Ben bir yazarım. Ben buyum. Yaptığım şey bu. Her zaman olacağım şey bu. Yazacağım. Sürekli olarak fikirlere sahip olduğum için yeni fikirler olacak ve yeni şeyler yazacağım." olmuştu.

    Her zaman iddialarını reddeden yönetmen ilk olarak 1992'de Dylan'ı taciz etmekle suçlanmıştı.Dylan'ın annesine itiraf etmesinin ardından polise suç duyurusunda bulunulmuştu. O zaman iddia edilen olay soruşturmuş, ancak savcı Allen aleyhindeki suçlamaları reddetmişti. 

    Allen’ın 48. uzun metrajlı filmi A Rainy Day in New York, 30 Ağustos'ta ülkemizde seyircileriyle buluşacak. "A Rainy Day in New York"un oyuncuları Timothée ChalametRebecca Hall ve Griffin Newman filmden kazandıkları parayı, sektördeki kadın tacizine tepki gösteren "Time's Up" hareketine bağışlamışlardı. Yönetmenle çalışmış olan Oscar ödüllü Greta Gerwig, iki Akademi Ödülü sahibi usta oyuncu Michael Caine, ünlü oyuncu Colin Firth ve Oscar adayı Ellen Page gibi oyuncular da bir daha asla yönetmenle çalışmayacaklarını belirtmişlerdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top