Hesabım
    Yeni "Mortal Kombat"ın Sub-Zero'su Bulundu

    Yeni "Mortal Kombat" filminde Sub-Zero'yu canlandıracak oyuncu seçildi.

    Yeni Mortal Kombat filminin Sub Zero'su bulundu. The Hollywood Reporter'da yer alan habere göre; Midway'in kült dövüş oyunu "Mortal Kombat"ın yeni beyaz perde uyarlamasında oyunun sevilen karakterlerinden ninja Sub Zero'yu The Raid'de karşımıza çıkan Endonezyalı oyuncu Joe Taslim canlandıracak. Oyuncu aynı zamanda Hızlı ve Öfkeli 6 ve Star Trek Sonsuzluk filmlerinde de seyirci karşısına çıkmıştı.

    New Line Cinema tarafından beyaz perdeye aktarılacak olan yapımın yönetmenliğini daha önce duyurulduğu üzere Simon McQuoid üstlenirken, senaryosu ise Resident Evil'ın da yeniden çevrimini yazan senarist Greg Russo tarafından kaleme alınıyor. Malezya doğumlu Avustralyalı yapımcı, senarist, ve film yönetmeni James Wan ise filmin yapımcılığını üstlenecek.

    Henüz filmin konusuna dair net bir açıklama yok. Ancak Johnny Cage, Liu Kang, Sonya Blade, Raiden, Kano, Goro ve Shang Tsung gibi diğer dövüşçülerin de yer aldığı isimsiz turnuvanın filmin odak noktası olacağı tahmin ediliyor.

    Yeni filme dair kimi iddialar bir süre önce sızdı ve Cole Turner adında yepyeni bir baş karaktere sahip olacağını gösteriyor gibi görünüyor. Cole, "genç kızını her şeyden daha çok önemseyen, mücadeleci, dul bir boksör" olarak niteleniyor. Sızıntı aynı zamanda Sonya'yı “Mortal Kombat kehanetini kovalayan güzel, zeki ve sarışın bir yazar” olarak tanımlıyordu. Raiden ise "Yeraltı dünyasında liderlik yapan ve eğiten, ölümsüz gökgürültüsü Tanrısı ve Dünya aleminin koruyucusu" olarak tanınan 14 yaşında bir çocuk olarak resmediliyor. Sızan diğer karakterler arasında Mileena, Jax, Liu Kang, Kung Lao, Shang Tsung, Drahmin, Kabal, Nitara, Reiko ve Kano yer alıyor. Ancak bu bilgiler henüz tamamen iddia düzeyindeler.

    İlki 1992'de piyasaya çıkan ve şu ana dek 21 farklı sürümü bulunan Mortal Kombat oyununun, iki beyaz perde uyarlaması bulunuyor. İlki 1995 yılında yapılan Ölümcül Dövüş, dünya çapında 122 milyon dolar gişe yaparak büyük beğeni toplasa da, 1997'de yapılan devam filmi Ölümcül Dövüş 2 yalnızca 52 milyon dolar kazanarak hayal kırıklığı yaratmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top