Hesabım
    Marvel Yapımı "The Eternals"ın Kadrosuna Millie Bobby Brown da Dahil Oldu

    Süper kahraman filmi "The Eternals"ın kadrosuna "Stranger Things"in yıldızı Millie Bobby Brown da katıldı.

    Marvel filmi The Eternals'ın kadrosuna genç yıldız Millie Bobby Brown da katıldı. Fenomen hale gelen ve rekorlar kıran Stranger Things dizisindeki Eleven rolüyle ünlenen genç yıldız Millie Bobby Brown'ın Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresinde yer alacak olan filmde hangi rolde boy göstereceği henüz açıklanmadı.

    Resmi kadrosunda Girl, Interrupted”, “Sahtekar” ve “Malefiz” gibi filmlerde izlediğimiz Oscar ve üç Altın Küre ödüllü Angelina Jolie, HBO'nun sevilen dizisi “Silicon Valley”nin Dinesh’i olarak tanıdığımız Kumail Nanjiani, 2016 yapımı “Zombi Ekspresi”nde izlediğimiz Ma Dong-seok ve “Game of Thrones” ve “Bodyguard” dizilerinden tanıdığımız başarılı İskoç aktör Richard Madden bulunan filmde Frida, Desperado, After The SunsetBir Zamanlar Meksika’da gibi yapımlarda yer alan başarılı oyuncu Salma Hayek'in de boy gösterebileceği söyleniyor.

    Ancak Angelina Jolie'nin Sersi isimli karaktere hayat vereceği dedikoduları yayılıyor. Buna bağlı olarak The Eternals ekibindeki en çok öne çıkan diğer kadın karakterin Thena olduğu söyleniyor. Thena'yı Salma Hayek'in canlandırma ihtimali bu neden yüksek olabilir. Diğer söylentilere göre Richard Madden Ikaris karakterine hayat verecek. Ancak Kumail Nanjinai ve Dong Seok Ma hakkında bir bilgi bulunmuyor. Tüm bunların yanı sıra Marvel'da ilk kez açıkça eşcinsel bir kahramana yer verileceği söylenenler arasında yer alıyor. Ayrıca Kevin Feige ve Marvel ekibinin John Wick filmlerinin yıldızı Keanu Reeves'in Marvel'da karşımıza çıkması için uğraştıkları biliniyor.

    Jack Kirby'nin yaratıcısı olduğu çizgi romanlarda yer alan The Eternals'ın hikayesi milyonlarca yıl öncesine dayanıyor. Kozmik varlıklar olan Celestials, insanlar üzerinde deneyler yaparlar. Genetikleri değiştirilen insanlar yaratan Celestials'ı konu edinen çizgi romanlarda bu insanlar hem süper güçlere sahiplerdir, hem de yarı ölümsüzlerdir. Ayrıca vahşi bir ırk olan Deviants'ı da yaratmış bulunan Celestials, insanlık tarihinin arka planında yer alan iki ırk yaratmış olur. Eternals ve Deviants, tarih boyunca birbirleriyle çatışma içinde olacaklardır...

    "The Eternals"ın yönetmenliğini Chloe Zhao üstlenecek. Senaryosunda ise Matthew K. Firpo ve Ryan Firpo'nun imzası bulunacak. "The Eternals"ın 2020 yılı içerisinde izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top