Hesabım
    Bol Yıldızlı "Hustlers"dan Karakter Tanıtım Videoları

    Bol yıldızlı "Hustlers" filminin renkli karakterleriyle tanışın!

    Yıldız kadrolu Hustlers filminden karakter tanıtım videoları geldi. Her karaktere kısa bir bakış sunan videolarda filmin başrollerinin imaj değişikliklerini de görme şansına erişiyoruz. Filmin konusu, Jessica Pressler'ın New York Magazine'de kaleme aldığı “The Hustlers at Scores” makalesine dayanıyor.

    Filmin başrollerdeki kadın ekibini; elebaşı Ramona olarak pop müziğin yönünü belirleyen şarkılarıyla 2000'li yılların en önemli kadını haline gelen Latin sanatçı ve oyuncu Jennifer Lopez çekerken, striptizci ekibin geri kalanını ise; son olarak gişe rekoru kıran Crazy Rich Asians'ta gördüğümüz başarılı oyuncu Constance Wu, ödüllü dizi The Handmaid’s Tale'den hatırlayacağımız Madeline Brewer, fenomen olan Riverdale serisinin güzel yıldızı Lili Reinhart, Grammy ödüllü rap sanatçısı Cardi B, 2013 yılında keşfedildiğinden beri dünyayı kasıp kavuran sanatçı LizzoTransparent dizisinin Shea'sı Trace Lysette ve güzel oyuncu Keke Palmer oluşturuyor.

    Hollywood ve müzik camiasının önde gelen kadınlarına ek olarak kadroda Oscar ödüllü Mercedes Ruehl ve Jason Bourne serisinden hatırladığımız Julia Stiles da yer alıyor.

    "Hustlers", Wall Street müşterilerine şantaj yapmak için bir araya gelen eski bir striptiz kulübü çalışanlarının hikayesini konu ediyor. 

    Gerçek bir Robin Hood hikayesine benzeyen olay, filmin temelini oluşturuyor. 

    Film, New York’un geç saatlerinde yaşadığı mali krizin ardından dara düşen ve geçim kaynağı olarak Wall Street’li müşterilerine güvenen dansçıların hikayesini anlatıyor.

    Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise Lorene Scafaria üstleniyor.

    "Hustlers" 13 Eylül 2019 tarihinde Amerika'da ve ülkemizde seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top