Hesabım
    Dram Filmi "Gwen"den Klip Yayınlandı!

    İngiltere draması "Gwen"den bir klip geldi.

    Dram gerilim filmi Gwen'den bir klip yayınlandı. İngiltere yapımı filmden gelen klipte, akşam yemeği için masada toplanmış olan bir aileyi görüyoruz. Babalarının güvenle eve dönmesi için dua eden kız kardeşler ve sinirleri bozuk anneleri, yemeğin yanmış olmasıyla birlikte bir gerginlik yaşıyor. Dünya prömiyerini Toronto Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleştiren "Gwen", endüstri devrimi sırasında Galler’de geçen etkileyici bir dönem draması olarak dikkat çekiyor.

    Filmin başrollerini Olivier ödüllü yeni keşif Eleanor Worthington-Cox ve başarılı oyuncu Maxine Peake üstleniyor. Dram filminin kadrosunda Richard HarringtonMark Lewis Jones ve Kobna Holdbrook-Smith de yer alıyor.

    Filmin konusu; 19'uncu yüzyılda, kuzeybatı Galler'deki dağlık Snowdonia'nın engin güzelliğinde geçen film, genç bir kız olan Gwen'in hikayesini anlatıyor. Umutsuzca evini bir arada tutmaya çalışan genç Gwen, koşulların ondan yana olmamasının ağırlığını omuzlarında hissetmektedir. Annesinin gizemli hastalığı, babasının yokluğu ve topraklarına zarar veren acımasız bir madencilik şirketi ile mücadelesi arasında sıkışıp kalan genç kız her geçen gün kendini daha da çaresiz hissetmeye başlamıştır. Umutsuzluğun içinde büyüyen bir karanlık yavaş yavaş evini ele geçirmeye başlamıştır ve şüpheli yerel topluluk Gwen ve ailesine cephe almaya başlarlar...

    Güçlü peyzaj kullanımı, karakter odaklı hikaye anlatımı ve çoğu zaman gotik temalarıyla tanınan William McGregor'un yönetmenliğini üstlendiği dram filminin senaryosunda da William McGregor'un imzası var. Film 19 Temmuz'da Amerika'da seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top