Hesabım
    "Fast & Furious 9" Filminden İlk Set Karesi Geldi

    Merakla beklenen "Fast & Furious 9" filminin setinden ilk kare yayınlandı.

    Merakla beklenen Fast and Furious 9 filminin çekimleri tüm hızıyla sürerken set arkasından ilk kare de ortaya çıktı. Serinin sevilen karakteri Letty Ortiz'e hayat veren güzel oyuncu Michelle Rodriguez'in doğum günü kutlaması sette yapıldı. Çekimler arasında yapılan pastalı kutlama şerefine serinin yıldızları da bir fotoğrafta bir araya geldiler. Fotoğraf serinin Ramsey'ini canlandıran oyuncu Nathalie Emmanuel'in sosyal medya hesabından yayınlandı.

    Filmden gelen son haber, Hızlı ve Öfkeli 8'de Deckard ve Owen Shaw'ın annesi Magdalene Shaw olarak seyirci karşısına çıkan usta oyuncu Helen Mirren ve filmin kötü karakteri olan Cipher'ı canlandıran güzel yıldız Charlize Theron'un devam filminde de boy göstereceği olmuştu. Ancak setten gelen ilk karede ikisi de yer almıyor.

    Filmin yönetmen koltuğuna bir kez daha 2006'daki Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı filminden başlayarak bugüne kadarki filmlerini de yöneten Justin Lin oturuyor. Filmin senaryosunu ise Kin filminin senaryosunda imzası bulunan Daniel Casey ve 47 Ronin'in senaristi Chris Morgan kaleme alıyor.

    Serinin Dom'u Vin Diesel, Letty Ortiz'i Michelle Rodriguez, Dom'un kardeşi olan Mia'sı Jordana Brewster, Tej Parker'ı Ludacris, Roman Pearce'ı Tyrese Gibson, Sean Boswell'i Lucas Black ve Ramsey'i Nathalie Emmanuel gibi kadronun gedikli isimlerinin geri döndüğü 9. devam filminin kadrosuna Trainwreck12 RoundsMarineBlockers  gibi yapımlardan tanıdığımız WWE şampiyonu John CenaFinn Cole, Vinnie Bennett ve Anna Sawai de boy gösterecek. Cena'nın rolünün kötü adam olmaya yakın olduğu belirtilmişti.

    Merakla beklenen "Fast & Furious 9" filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 22 Mayıs 2020 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top