Hesabım
    Zihin Açan Gerilim Filmi "Every Time I Die"dan Fragman Var

    Ölüm sonrasını konu alan gerilim filmi "Every Time I Die"dan fragman geldi.

    Gerilim filmi Every Time I Die'dan ilk fragman yayınlandı. İzlerken aklınızın karışacağı, zihin açan gerilim filminin yönetmen koltuğunda kısa filmlerinin ardından ilk uzun metraj filmine imza atan yapımcı ve kurgu editörü Robi Michael oturuyor. "Every Time I Die" filmi, klasik doğaüstü musallat hikayesini, katilini durdurmaya çalışan huzursuz bir ruhun perspektifinden anlatarak hikayenin odağını ters çeviriyor.

    Filmin konusu; Sam henüz gençliğinin baharında bir delikanlıdır ve sorunlu geçmişi yüzünden sıkıntılar çekmektedir. Fakat Sam'in değerli hayatı korkunç bir saldırı sonucunda sona erer. Ancak bu Sam'in dünyayı tamamen terk edişi olmayacaktır. Issız bir gölün kenarında acımasızca öldürülen genç adamın benliği arkadaşlarının güvenliğini sağlamaya kararlıdır. Böylece onları kendi katilinden koruyabilmek adına arkadaşlarının bedenlerine yolculuk yapar. Arkadaşlarının güvenliğini sağlamak adına zihinlerini paylaştığı bu yolculukta Sam çok daha önemli şeyleri keşfedecektir. Arkadaşları aracılığıyla kendine dair önemli şeyleri görmeye başlayan Sam aslında sandığı kişi olmadığını yavaş yavaş fark etmeye başlayacaktır...

    Talihsiz Sam'i Drew Fonteiro canlandırırken, Sam'i arkadaşlarını ise Girlboss'tan tanıdığımız kız kardeşler Melissa Macedo ve Michelle MacedoOzark'tan tanıdığımız Marc Menchaca ve Tyler Dash White canlandırıyor. Filmin orijinal fikri yönetmen Robi Michael'a ait. Senaryoda da yönetmenle birlikte Gal Katzir'in imzası bulunuyor. Film şu ana dek Cinequest Film Festivali ve Yunanistan'da gerçekleştirilen Horrorant Film Festivali'nde seyircilerin karşısına çıktı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top