Hesabım
    Yeni Nesil "Ghostbusters"ın Set Karesinde Aile Bir Arada!

    Yeni nesil "Ghostbusters" filminin setinden bir kare geldi.

    Yeni nesil Ghostbusters'ın setinden ilk kare yayınlandı. Gelen karede filmin ailesini bir arada görüyoruz. Filmin başrollerini Captain Marvel'da genç Carol Danver'a hayat veren, The Haunting of Hill HouseGiftedFuller House gibi yapımların minik yıldız oyuncusu Mckenna Grace, büyük başarı kazanan korku filmi It: Chapher One ve şimdilerde yeni sezonu için hazırlık yapan Stranger Things'in yıldız oyuncusu Finn Wolfhard ve The LeftoversThe PostDul Kadınlar ve Kayıp Kız gibi yapımlardan tanıdığımız Carrie Coon üstleniyor.

    Orijinal Ghostbusters filmlerinin yönetmeni Ivan Reitman'ın oğlu olan ve ve JunoLabor DayThank You For SmokingUp In The Air yapımlarıyla tanıdığımız Jason Reitman yönetmenliğinde gerçekleştirilecek olan yeni film, orijinal öncüllerinin devamı niteliğinde olacak. Filmin senaryosunda da yönetmen Reitman ile birlikte Gil Kenan'ın imzası bulunuyor. Filmin görüntü yönetmenliğini ise Reitman'ın hemen hemen her filminde birlikte çalıştığı Eric Steelberg üstleniyor.

    Orijinal filmin kadrosunda bulunan Bill MurrayDan Aykroyd ve Sigourney Weaver da devam halkası için kamera karşısına geçecekler. Filmin kadrosunda Marvel'ın Ant-Man'i Paul Rudd, genç oyuncular Celeste O'Connor ve Logan Kim de yer alıyor. Oijinal filmlerde yer alan Annie Potts'un filmde rol alacağı dedikoduları da varlıklarını koruyor.

    Henüz resmi adı belli olmayan Ghostbusters filmi ülkemizdeki ve dünyadaki izleyicileriyle 10 Temmuz 2020 tarihinde buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top