Hesabım
    Yeni 007 Siyahi Kadın Oyuncu Lashana Lynch mi Olacak?

    Gelen son dedikodulara göre yeni 007 Lashana Lynch olacak.

    Bond 25 için heyecan sürerken filme dair büyük bir iddia geldi. Daily Mail'da yer alan habere göre filmde "Nomi" karakterini canlandıracak olan Lashana Lynch serinin yeni 007'si olacak. Gelen iddialara göre James Bond karakteri değil, kod adı olan 007, Captain Marvel'daki Maria Rambeau rolüyle gönülleri fetheden siyahi kadın oyuncuya verilecek ve hikaye onun üzerinden devam edecek.

    Gelen iddialara göre filmde yer alan bir sahnede MI6 müdürü M odasına yeni 007'yi çağırıyor ve içeriye Lashana Lynch'in canlandırdığı Nomi giriyor. Artık emekliye ayrılan ve sakin bir hayata geçiş yapan Jasmes Bond'un kod adını artık Nomi taşımaya başlıyor. İsimsiz bir kaynaktan gelen bilgiye göre; "Elbette, Bond, yeni 007'ye cinsel olarak ilgi duyuyor ve alışılmış baştan çıkarma numaralarını deniyor. Ancak teknikleri bu zeki, genç siyahi kadın üzerinde çalışmadığında şaşırıp kalıyor."

    Yeni Bond'un kadın olması fikri birçok kez dile getirilmişti. Hatta Game Of Thrones’un yıldızı Emilia Clarke ve X-Files'ın Dana Scully'si olarak akıllara kazınan Gillian Anderson role adaylıklarını bile koymuşlardı.

    Resmi ismi henüz açıklanmayan Bond 25'ın oyuncu kadrosunda ikonik rolü son kez canlandıracak olan yakışıklı oyuncu Daniel Craig'in yanı sıra önceki filmlerden tanıdığımız, Q rolündeki Ben Whishaw ve M rolündeki Ralph Fiennes, Moneypenny rolündeki Naomi Harris, Madeleine Swann rolündeki Lea Seydoux, Blofeld rolündeki usta oyuncu Christoph Waltz ve Quantum of Solace'da Felix Leiter rolüyle gördüğümüz Jeffrey Wright da kadroya geri dönüyor. Filmin kötü adamını canlandıracak olan, Oscar ödüllü oyuncu Rami Malek'in ise karşımıza bir terörist olarak çıkacağı biliniyor. Ancak hareketlerinin temeli dini sebeplerle olmayacak. Oyuncu kadrosunda ayrıca Lashana Lynch, David Dencik, güzel oyuncu Ana De ArmasBilly MagnussenDali BenssalahThe Imitation GamePenny Dreadful gibi yapımlarda izleme imkanı bulduğumuz Rory Kinnear ve Jose Alfredo Fernandez gibi oyuncular yer alıyor.

    Scott Z. Burns'ün ve eomedi dizisi Fleabag'in yaratıcısı Phoebe Waller-Bridge senaryosunu üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda True Detective ve Beasts of No Nation gibi etkileyici yapımlardan tanıdığımız Cary Fukunaga oturuyor.

    Merakla beklenen Bond 25 filminin ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda 3 Nisan 2020 tarihinde buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top