Hesabım
    Keanu Reeves Evlenip Aile Kurmak İstiyor!

    54 yaşındaki Keanu Reeves evlenip aile kurmak istediğini açıkladı.

    İnternetin yeni sevgilisi Keanu Reeves evlenip aile kurmak istediğini açıkladı. Matrix serisi ile ünlenmesinin ardından sık sık adından söz ettiren, aksiyon serisi John Wick ile de yeniden tüm dünyanın favori oyuncusuna dönüşen Keanu Reeves, Britain's OK! dergisine verdiği röportajda aile kurmak istediğini söyledi.

    1999 yılında kızı Ava'nın ölü doğmasının ardından depresyon yaşayan, 2 yıl sonra da Ava'nın annesi olan kız arkadaşı Jennifer Syme'ı trajik bir trafik kazasında kaybeden 54 yaşındaki yakışıklı oyuncu o zamandan beri Hollywood'un favori bekarlarından biriydi. Uzun yıllar boyunca yanında kimseyi görmediğimiz Reeves'in sosyal medyada büyük bir hayran kitlesi olmasına rağmen hayatında romantizme yer yoktu. Ancak konuya dair gelen sorulara verdiği yanıtlarda günün birinde yeniden aşık olmak istediğini her zaman dile getiren yakışıklı oyuncu ilk kez aile kurmak istediğini açıkladı.

    Evlilik ve çocukların dilek listesinde olup olmadığı sorusuna yanıt veren Reeves; "Her zaman listede var. Yapılacaklar listesi ve umut edilenler listesi var. Umarım o kadar şanslı olurum." diye konuştu. Sevginin, her biçimiyle dolu ve mutlu bir yaşam için hayati olduğunu düşünen oyuncu, "Bence sevgi vermek ve almak, yaşamda ihtiyaç duyulan besin. Ayrıca umduğumuz ve aradığımız şeyle de bağlantılı bir konu. Yaşam yolculuğu boyunca sevgi değişir, büyür, biter ve devam eder. Bu sadece bir partner değil, aynı zamanda arkadaşlıklar ve aile ile de ilgili, bu yüzden bence sevgi bir güç ve farklı şekiller alıyor. Farklı sorumlulukları da üstleniyor. Onsuz, soyumuz tükenir. Ölürüz." diye belirtti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top