Hesabım
    "A Quiet Place 2" Filminin Çekimleri Başladı!

    "A Quiet Place 2" filminin çekimlerinin başladığı doğrulandı.

    A Quiet Place 2'nin çekimlerinin başladığı sosyal medyadan duyuruldu. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini üstlenen, ilk film için de kamera arkasına geçen John Krasinski sosyal medya üzerinden filmin çekimlerinin başladığını duyuran bir görsel paylaştı.

    7 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 340 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek büyük bir başarıya imza atan korku filmi “Sessiz Bir Yer”in merakla beklenen devam halkasında başroller değişmiyor. Büyük beğeni toplayan ilk filmden geriye kalan üç aile üyesi; Evelyn Abbott'a hayat veren Emily Blunt, Regan Abbott'a hayat veren Millicent Simmonds ve Marcus Abbott'a hayat veren Noah Jupe devam filmi için kadroya geri dönüyorlar. “This Is Us” ve “Atlanta” dizileriyle iki yıl üst üste Emmy Ödülü’ne aday gösterilen başarılı oyuncu Brian Tyree Henry ve “28 Days Later...”, “Kara Şövalye serisi, Başlangıç gibi filmlerle ve Peaky Blinders dizisiyle tanınan İrlandalı aktör Cillian Murphy kadroya yeni katılan isimler olurken, filmin görüntü yönetmenliğini ise Legion dizisinde de çalışmış olan Polly Morgan üstleniyor.

    A Quiet Place 2" konusu hakkında dana önce konulan Krasinski; "Artık görebileceğimiz birçok farklı nokta var. Bu dünyadaki diğer insanların neler deneyimlediklerini farklı bir açıdan görme konusu benim merakımı uyandırıyor." demişti. Ancak devam filmindeki ana odak yine Evelyn ve çocukları olacak.

    “A Quiet Place 2”nun ülkemizde 19 Mart 2020 tarihinde gösterime girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top