Hesabım
    Spin-off Projesi "The King's Man"den Fragman Var!

    "Kingsman" serisinin spin-off filmi "The King's Man"den fragman geldi.

    Merakla beklenen The King's Man filminden ilk teaser fragman yayınlandı. Çok sevilen aksiyon serisi Kingsman'in yan projesi olan film, seriye konu olan gizli ajan teşkilatının kuruluşuna geri dönerek 1900'lü yılların başlarında geçiyor. Savaş zamanı Avrupa'sının kanlı haline tanık olduğumuz fragmanda Arşidük Franz Ferdinand suikastının kayıtlarını da görüyoruz.

    Fragmanda Harris Dickinson tarafından oynanan Conrad karakteri ve Fiennes'ın Lawrence'ını casus teşkilatının gizli üssü olan terzi dükkanına girerken görüyoruz. Büyük ihtimalle Conrad bu filmin çırağı, Lawrence da onun eğitmeni olacak.

     Birinci Dünya Savaşı’nın yarattığı büyük yıkımı temeline alan casusluk filmi, 20. yüzyılın en ünlü şahsiyetlerinden bazılarına da yer verecek. Bu süreçte serinin ünlü casus teşkilatı "Kingsman"in yaratılışına tanıklık edeceğiz. Filmde Ralph Fiennes, Arabistanlı Lawrence olarak bilinen Thomas Edward Lawrence olarak karşımıza çıkarken, Rhys Ifans ise Rus mistik Rasputin'i canlandıracak. Güzel oyuncu Gemma Arterton gizlice Alman casusu olarak çalışan dansçı Mata Hari rolünü üstlenirken, Liam Neeson da ünlü İngiliz Ordusu subayı Herbert Kitchener olacak. 

    "Kingsman" serisinin yönetmeni Matthew Vaughn'ın bir kez daha yönetmenliğini üstlendiği yan film "The King's Man"in zengin oyuncu kadrosunda Aaron Taylor JohnsonMatthew GoodeGemma ArtertonCharles DanceDaniel BrühlRhys Ifans, Djimon HounsouTom HollanderStanley Tucci gibi ünlü isimler yer alıyor.

    Yönetmen Matthew Vaughn, Mark Millar ve Dave Gibbons'ın yaratıcısı olduğu çizgi romanlardan uyarlanan Kingsman serisinin evrenini genişletmek istediğini daha önce de belirtmişti. 

    Kingsman serisi bilindiği üzere iki filmden oluşuyordu. Kingsman: Gizli Servis ve Kingsman: Altın Çember filmleri Colin Firth ve Taron Egerton başrollü olarak karşımıza çıkmıştı. Yönetmenin Eggsy ile Harry'nin ilişkisini son kez bir filmle daha anlatmak istediği biliniyor. 

    Filmin ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top