Hesabım
    Jordan Peele'nin "Candyman" Devam Filmi İçin Tarih Verildi!

    Candyman'den yeni detaylar paylaşıldı.

    Son dönemlerde çektiği korku filmleriyle büyük bir başarı yakalan Jordan Peele ve Nia DaCosta'nın yeni filmi Candyman hakkında yeni detaylar paylaşıldı. Bir devam filmi olacak olan Candyman'in çekimlerinin ne zaman başlayacağı resmi olarak duyuruldu.

    Get Out filmiyle Oscar ödülünün sahibi olan ve Us filmiyle eleştirmenler ile izleyiciler tarafından olumlu yorumlar alan Jordan Peele'nin senaryosunu üstlendiği, yeni film için harekete geçiliyor. 1992 yılında izleyicileriyle buluşan klasikleşmiş korku yapımı Candyman filminin devamı niteliğindeki film projesinin çekimlerine Ağustos ayı içerisinde başlanacağı resmi olarak duyuruldu. Bilindiği üzere orijinal filmin başrolünde Tony Todd yer alıyordu. Todd'un, devam filminde de yer alacağı biliniyor. Ayrıca Todd'a eşlik edecek isimler arasında Watchmen dizisinde yer alan, Aquaman, First Match, The Great Showman gibi yapımlardan tanıdığımız Yahya Abdul-Mateen II ile If Beale Street Could Talk filmiyle karşımıza çıkan Teyonah Parris bulunuyor. Candyman devam filmi için, korku efsanesinin doğduğu yer olan Chicago'ya geri dönüleceği bilinenler arasında yer alıyor. Lily James ve Tessa Thompson’lı bağımsız drama filmi “Little Woods”a imza atan Nia DaCosta filmin yönetmenliğini üstleniyor. Senaryoda Jordan Peele'ye daha çok yapımcı kimliğiyle tanıdığımız Win Rosenfeld eşlik ediyor.

    Bilindiği üzere filmin dağıtımcılığını Universal üstlenecek. Candyman devam filmi Amerika'daki ve ülkemizdeki izleyicileriyle 12 Haziran 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak. Filmin konusu ise şöyle: Candyman, Şikago’da yaşanan bir kent efsanesini araştıran genç bir adamın hikayesini konu ediyor. Rivayete göre Candyman, ayna karşısında adını beş kez söyleyen kişiye görünmektedir. Ancak onun ortaya çıkması, pek de iyi şeylere yol açmaz. Bir üniversitede yerel efsaneler üzerine tez çalışması yapan genç bir adam, eski bir batıl inanç haline gelen Candyman’i araştırmaya karar verir. Çevresindeki insanlar ona bu konuyu araştırmaması için uyarılarda bulunsa da, o söylenilenleri umursamayarak işe koyulur. Korkulacak bir şey olmadığını herkese kanıtlamak isteyen genç adam, aynı karşısında geçerek, yasaklı ismi beş kez telaffuz eder. Bu andan itibaren yaşananlar, hiç de genç adamın düşündüğü gibi olmaz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top